!

maanantai 8. lokakuuta 2012

Ruoka-aika

Meillä ollaan melkein kellontarkkoja päivällisen suhteen. Tai no ainakin meidän Nöpö ;) kun kello lähentelee viittä, niin kissa ilmestyy useimmiten terassin kaiteelle istumaan. Siitä hänet varmasti huomataan :)
On hän vaan niin suloinen siinä ja tuijottaa silmä kovana, koska hänet päästetään sisään.Nöpö on nauttinut menneestä kesästä täysin siemauksin. Sitä ei ole juuri päivisin sisällä näkynyt, ulkoillut kaikki päivät pitkät. Illan hämärtäessä sitten tulee sisälle ja asettuu nukkumaan. Useimmiten mun syliini sohvalle. Pian on taas niin kylmä, ettei tuo taida ulos juurikaan nokkaansa laittaa.


Yksi niin hassu tapa tuolla kisulla on. Iltaisin kun pimenee, hän istuu pihalla ja tuijottelee asfalttia sateella. Tykkää niin valojen välkkeistä, kun auton valot heijastuvat asfalttiin. Useasti saatan käydä kaveria huutelemassa sisälle, mutta tuo vaan viihtyy ulkona.....vaikka sataisi melkein kaatamalla. Jotenkin ajattelin, ettei kissat juurikaan anna itsensä kastua. Mutta eipä pidä paikkaansa ainakaan meidän Nöpön kohdalla ;)

On toinenkin  asia mitä välillä hämmästelen. Toisaalta Nöpö on kovin taitava, kun kiipeilee puissa ja muutenkin on niin utelias ja löytää itsensä välillä melko kiperistä tilanteista. Hän on saattanut kiipeillä tuossa terassin kaiteella....ja humps...yhtäkkiä kissa on kadonnut. Useasti tuo saattaa tipahdella milloin mistäkin.
Mutta onneksi kissalla on monta elämää....meidän kisulla niitä taitaa olla useita kymmeniä ;D

Niina