!

perjantai 14. joulukuuta 2012

Nöpön pörröinen joululahja

Saanen esitellä meidän uuden perheenjäsenen ELMERI :)))) !!! Kyllä tätä perheenlisäystä ehdittiin miettiä pitkään. Olinpa myös ajatellut, että meidän Nöpö toivottaa kaverin oikein tervetulleeksi.....ensimmäinen kohtaaminen oli kuitenkin ihan toisenlainen mitä olin ajatellut. Meille tuli siis tänään näytille 3 poikapentua. Pentueessa oli ollut 5, joista kaksi tyttöä meni heti.

Kun nuo pienet pörröt nostettiin tuohon lattialle kuljetuskopasta, niin siinä heitti sydän kärrynpyörää <3 p="p">Mulla oli nuoruudessa samanlainen Kisu, kun vielä kotona asuin. Se oli löydetty orpona ja meille jäi. Näistä kolmesta kisusta kaksi olivat pientä päätäplää lukuunottamatta valkoisia ja yksi valkoinen harmailla laikuilla.
Hetken kun olivat siinä ihmetelleet meidän kotia ja pojat olivat saaneet paijailla, menin hakemaan Nöpön paikalle.

Kun tämä näki pennut, ryntäsi hän oitis yhden pennun luokse ja alkoi mouruamaan ja sähisemään kovin. No minähän siitä säikähdin, että meinaako päälle käydä :( otin sitten Nöpön syliin ja rauhoittelin sitä. Kissojen kasvattajan teki lähtöään ja päätimme ottaa pennuista kaikkein rohkeimman yksilön.

Ihan alkuun pentu sai hetken nukkua, sillä taisi olla aika väsynyt matkasta. Kun heräsi, niin kokeilimme, jos hänelle maistuisi ruoka. Ruoan poika hotkikin sitten ihan heti :) ja tämän jälkeen sitten pojat tarjosivat leluja langan perässä ja se oli aika moista menoa!

Nöpö tietenkin seurasi koko ajan herkeämättä, silmiään räpäyttämättä Elmeriä. Välillä kun pentu tuli liian lähelle, tämä aloitti mourunnan. Muuten sitten tähän saakka on menty rauhallisesti, eikä ole mitään hurjia tilanteita tullut. Jatketaan vain tutustumista tuohon suloiseen pumpulipakkaukseen :)

Nöpöhän tuli meille toissa kesänä perheestä, jonka täytyi siitä luopua. Tuolloin Nöpö oli 2 vuotias. Nöpö kotiutuikin meille melko nopeasti. Hänellä oli ollut vähän tapana kakkia tai pisuttaa muuallekin kuin laatikkoon. Vei jonkin aikaa, kun kaikki pisut ja kakit menivät oikeaan osoitteeseen. Nyt sitten halusin toisen kisun pennusta pitäen. Voi olla Nöpöllekin helpompi siihen tottua. Hesyllä ei tällä kertaa ollut pentuja, sitä kautta olisin muuten ottanut.

Toivotaan ettei tuo toinen kissa nyt muuta tilannetta. Nöpöhän voi alkuun osoittaa mieltään.
Mutta uskoisin, että ottaa toisen kisun hyvin vastaan, kun vain tottuvat toisiinsa. Nöpön luonne on mitä mahtavin. Se on varmasti maailman kiltein kisu. Antaa lapsienkin tulla rapsuttelemaan ja jopa ottaa syliin. Luulenpa, että siitä tulee vielä kelpo kaveri, joka huolehtii uudesta tulokkaasta ja opettaa tämän talon tavoille :)

Niina