!

maanantai 22. elokuuta 2011

Pitkästä aikaa!!

En ole ehtinyt juuri päivitellä tänne kuulumisia. Tässä on ehtinyt tapahtua niin paljon, joten en tiedä mistä aloitan. Joka tapauksessa meillä lämmittää nyt maalämpö taloa, vihdoinkin! Kiva, ettei olla enää riippuvaisia kalliista ja niin
luontoa tuhlaavasta öljystä. Olemme melkein omavaraisia lämmityksen suhteen, mitä nyt ilman sähköä ei ihan toimeen tulla ;) Vuoden päästä olemme viisaampia kustannuksien suhteen, mutta sen tietää varmasti että säästöä tulee jo heti alkuun. Niin kallista tuo öljy on.
Ja juuri saimme tiedon, että meille saattaapi tulla jo tällä viikolla kaivinkone kaivamaan salaojia! Ei ihan arvattu, että kaveri pääsisi näin pian, mutta ihan huippujuttu kyllä on, jotta saadaan taas yksi asia kuntoon tämän talon kanssa.
Kaivetaan nyt ihan alkuun toinen puoli talosta, jotta saamme autalliin tulevan veden ehtymään. Katsotaan nyt sitten riittääkö tämä toimenpide vai joudutaanko vielä järeämpiin tekoihin....ei olisi kiva juttu se sitten.
Mutta tätä tämä omakotiasuminen sitten on....omaa kukkaroa on vaan kaivettava, kun tätä kunnostaa. Ja se kukkaro ei järin pullukka ole :( lottovoittoa siis odotellessa ;D

Jaaha, nuorimmainen taitaa just heräillä tuolla 3 tunnin päikkäreiltä. Sehän jo vallan kävelee ja juoksee...ihan saa juosta mamma perässä, jottei häviä tonne pihamaalle :) ja vanhimmaisella alkoi kerho...niin tämä arki taas alkoi. Loma oli ja meni...mutta vielä on kesää jäljellä!

Niin ja saatiin me jotain uutta laitettua meidän pihamaallekin, mutta siitä myöhemmin...
Sain sitten vihdoinkin ton lasten ruokatuolin maalattua!