!

perjantai 4. kesäkuuta 2010

Pörrö1 kkMiten tämä aika menee niin vauhdilla!!?? Pikkuinen kasvaa ihan hirmuista vauhtia, vajaa 4 viikkoisena pituutta ja painoa oli 4115 g ja 53 cm. Ihan silmissä tuntuu kaveri kasvavan ja alkanut seuraamaan kaikkea liikettä ja ihmisten kasvot on just nyt niin IN että :)) hymyn häivettäkin on jo ilmassa...


Pörrö nukkuu yöllä pidempiä pätkiä siinä 3-4 h ja päivisin 2-3 h, syö vain välillä ja taas jatkaa uniaan. On sitten jäänyt aikaa vähän isoveikallekin!Pörröllä on ristiäiset 10.7. ja vasta etunimi on hänelle löydetty, toinen nimi vielä hakusessa. Ristiäiset pidetään kotona pienessä piirissä.
Itse olen jaksanut hyvin, välillä sitä on ollut väsyneempi, mutta hormonit pitää aika hyvin hereillä ;)) rintatulehduskin taisi olla, mutta sain sen kuriin ilman lääkkeitä saunomalla ja kuumalla suihkulla....huh onneksi!


Kovasti odotan, että päästään mökille touhuamaan, vielä joutunee odottamaan, että sinne ehditään. On jos minkälaista ohjelmaa. Mutta kotona olen todella viihtynyt ja ihanaa, kun Sasu nauttii myös. Tänään oltiin Lintuvaaran asukaspuistossa, kun samalla nähtiin Sasun entinen hoitaja ja Sasu pääsi leikkimään Onnin ja muiden tuttujen kanssa. Siellä oli Me&I -vaatteiden esittely ja tulihan sitä tilattua yksi hame itselle ja t-paita Sasulle! Ihquja vaatteita, aattelin alkaa emännäksi ja välittämään niitä.

p.s. Pörrö on kyllä veljeään temperamenttisempi ;)) ilmoittaa heti huudolla, jos joku ei miellytä!