!

maanantai 2. elokuuta 2010

ISI JA POIKA

on Pojat mökillä ja niin komeina että ;))

MÖKILLÄ


Laitan tänne vielä muutaman otoksen mökiltä, kun ovat fiilikseltään niin ihanat. Kyllä jo pelkästään säiden puolesta on saanut nauttia kesästä ja piiiitkästä lomasta :)


Mönkijällä mentiin ja kovaa...äitee ei voinut katsoa sitä menoa!


Yksi parhaista rentoutumiskeinoista oli varmasti ilmapatja, jonka päällä oli ihanaa köllötellä järvellä....tässä kuvassa Sakun veli perheineen :))
Sasu nautti myös helteistä ja vesileikeistä. Vuoroin oltiin järvessä, uima-altaassa tai juostiin sadettajan alta. Sasu osoittautuikin tänä kesänä oikein vesipedoksi!!Yhtenä iltana oli aivan lumoava auringonlasku. Kuu piirtyi melkein peilikirkkaaseen järveen.

REMONTTIMIESSasu on niin innokas auttamaan kaikessa äitiä ja iskää. Sasu sitten tuumasi näin, kun pyysin mukaan auttamaan pyykin kanssa. Äiti olet rakas ja isi on rakas, mutta mä haluan nyt mennä isin luo, äiti olet rakas! Toinen aina niin haluaa, että me varmasti tiedetään, että hän rakastaa molempia.
Tänä kesänä Sasu on tehnyt paljon ”remppa hommia”. Olemme remontoineet taloa jo jonkun verran mm. ullakko eristetty, yksi seinän palkki vaihdettu ja terassin tekeminen vielä tekeillä.


Sasu on saanut auttaa kaikessa, kun niin rakastaa työkaluja. Hän osaa nyt sitten naulata taitavasti ja ruuvata ruuvinvääntimellä. Lisäksi isän avustuksella sahataan. On auttanut terassirempassa naulapoikana ja kiristellyt muttereita. Hän jaksaisi loputtomiin tehdä näitä töitä. Mökillä sitten rupesivat iskän kanssa taas lautoja naulaamaan ja kun kysyin, että mitäs te nyt teette, niin poika siihen vastasi, että se on äiti salaisuus. Näet sitten kun on valmis! Ja niin äiti sai sitten iiiison kukkalaatikon. Kyllä äitee on nyt ilostunut. Jos olemme joskus surullisen näköisiä tai Sasu tekee jotain kepposia, niin poika aina sanoo ”Äiti ilostu!” ja siinä ei sitten voi kuin hymyillä ;))


Lisäksi Sasu on oppinut hienosti potkulautailemaan, sai serkkupojan äiteen vanhan lainaksi.
Tämä kesä on varmasti yksi parhaimmista, kun saan olla Sasun kanssa ja kokea kaikki hyvät (ja huonot) hetket yhdessä!!! Poika niin nauttiin kotona olosta, vaikka välillä kaipaa perhepäivähoitoon parhaan kamunsa Onnin lúokse leikkimään. No pääsee sinne taas tällä viikolla koko päiväksi leikkimään!

Syyskuussa alkaa kerho, joka on ti ja to klo 9-12. Iskä vie ja mä sitten haen. Kerho on reilun kilometrin päässä Huvikummun päiväkodissa.
Mutta onneksi on vielä kesää jäljellä.

Laitan tähän vielä aivan sulostuttavan kuvan serkuksista Rasmuksen ristiäispäivänä...kiitos Henna, kun olit kuvaajana!!! Aivan loistava otos, halit!
p.s. mulla myös hyvä kuva, jossa N mukana...mutta sitä ei varmaan kannate täällä julkaista. Saat sitten cd:lle...niin ja ne hääkuvat myös ;))

RASMUS SANTERI
Meidän hymypoika!
Isoveli sai kuivata pikkuveikan pään kasteen jälkeen :)

Ristiäiset pidettiin 10.7. ja rakkaan poikamme nimeksi tuli Rasmus Santeri. Tilaisuus oli kotona ja ainakin äiti oli liikuttunut, niin herkkä hetki. Kummeiksi suostuivat Maija ja Sakun veli Sami.
Rasmus kasvaa ja kehittyy niin hurjan nopeasti! Nyt on useamman yön jo nukkunut putkeen 9 tuntia. Menee nukkumaan klo 20 ja herää syömään siinä 5 tai 6 aikaan. Niin ja on nukkunut jo pitkään omassa sängyssä, joka on kuitenkin meidän sängyssä kiinni. Rasmus myös pari päivää sitten kääntyi sängyssä kyljeltä mahalleen ja on nyt tehnyt sen pari kertaa...kohtahan se lähtee jo liikkeelle, kääk!


Kaveri on nyt sitten tottunut nukkumaan mahallaan, ei oikein muuten nuku öisin. Muuten mahallaan jaksaakin jo hyvin pitää päätä ylhäällä. Oltiin yhtenä päivänä äidin kanssa kauppakeskuksessa ja kaveri sitten valvoi melkein koko reissun. tyytyväisenä vain makaili vaunuissa. Otin sitten kahvilassa hänet syliini ja johan pää pyöri, kun piti kaikki liikkuva nähdä. Kovin on tarkkaileva ja tyytyväinen kaveri. Ottaa heti kontaktia, jos joku tulee näköetäisyydelle ja hirveä jutustelu alkaa. Poika on aikamoinen jässikkä, aika vankkaa tekoa ;)) on ollut ainakin ruoka-aikaan kotona!


Mökillä on nyt ehditty olla ihan ennätysmäärä. Isukki piti 6 viikkoa kesälomaa ja siitä ajasta oltiin 3 viikkoa mökillä. Ja säät on kyllä tänä kesänä suosinut. Taitaa olla ihan ennätysten kesä tämä intiaanikesä, useamman päivän mittarin lukemat ylsivät reippaasti yli 30 astetta.

Arki alkoi tänään ja terassiremontti jatkuu....toivottavasti vielä elokuussa pääsee juhlimaan terassin avajaisia!! Niin ja elokuussa alkaa myös vauvauinti, johon isoveikka pääsee mukaan.