!

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Toukokuussa tapahtuu

Enpä ole päässyt päivittämään blogia, kun joku ihmeen virushälytys ilmoittelee blogia avattaessa. Eipä mitään ole kuitenkaan loppuen lopuksi tästä huolimatta koneelleni tapahtunut?!

En tiedä mistä aloittaisin, kun niin paljon on taas ehtinyt tapahtua.
Meillä oli tässä pari viikkoa sitten "pihatalkoot" ihanien ystävien seurassa. Pihaa hiukan haravoitiin ja laitettiin vanhojen luumupuiden juurelta taimenalkuja kasvamaan eri paikkaan. Saa nähdä miten lähtevät kasvamaan, ainakin näin alkuun niitä täytyy muistaa kastella hyvin.

Hämähäkkikeinun viereen tulee vielä kaveriksi ihan tavallinen keinu.
Meillä oli täällä oikein timpuri ystävä apuna ja niinpä miehet yhdessä tekivät lapsille pihakeinun. Siitä tuli hieno! Kiitos taas ihanille ystäville! Pihakeinuun on tänään asennettu hämähäkkikeinu ja hyvät kiikut on lapset siinä jo saaneet :)

Toukokuun ensimmäinen päivä on meidän nuorimmaisen syntymäpäivä. Rasmus täytti 2 vuotta! Kotona juhlittiin mukavassa seurassa temperamenttisen suloista päivänsankaria. Sää oli aurinkoinen, mutta vielä kovin  kolea. Joten terassikattaus jäi tälläkin kertaa laittamatta.
Simat ehtivät juuri vapunaatoksi valmiiksi ja vappupäivän aamuna tehtiin vielä makoisia munkkeja juhlapöytään.


Meillä alkoi eilen uusi pihaprojekti. Tästä kirjoitan sitten enemmän, kun projekti on valmis. Hauskaa tässäkin on se, miten pienestä projektista kasvoi taasen melko suuri juttu :)) ihan kuin tota tekemistä ei jo muutenkin olisi!


Perjantai iltaa vietettiin taas hyvässä seurassa, ilman lapsia, Vantaan hotellissa. Yövyimme hotellissa, joten kotimatka ei ainakaan rasittanut. Mikä sen parempaa kuin hyvä seura ja tanssia sai :))