!

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Amppeli ja varjostin

En saa sitten mitenkään murattia viihtymään meillä! Jo toinen yritys ja kasvi alkaa näyttää siltä, että viimeisiä viedään. Annoin sille vielä mahdollisuuden ja vein kasvin kylpyhuoneeseen. Siellä se saa olla jonkin aikaa ja kastelen sen joka päivä suihkepullolla. Kylppärissä on pieni ikkuna josta saa päivänvaloa.

Kirpparilta mukaan lähtenyt lasipurkki sai paikan amppelista. Tähän kun saa vielä värikkäitä leikkokukkia tms. vihreää, niin se on siinä. Taidanpa hakea kirpputorilta vielä toisen samanlaisen lasipurkin ja laitan tuohon yläpuolelle.Jalkalampun varjostin sai uuden päällisen. Lampunjalan olen saanut ystävältäni ja varjostimen löysin kirpparilta eurolla. Olin laittamassa myyntiin kirpparille olkaimettoman puuvilla/silkkimekon. 
Siitä ei olisi muutamaa euroa enempiä saanut. Sitten keksin, että voisinkin uusiokäyttää mekon kankaan ja leikkasin siitä vain rimpsuhelman pois. Yläosassa mekkoa oli jo kuminauha. Toiseen päähän laitoin myös. Näin sain molemmat päät kiristettyä varjostimen ympärille. 
Tällä kertaa ei siis tarvinnut tehdä mitään ompeluja kankaan osalta. Itse mekko oli niin leveä, että se oli kuin mitoitettu varjostimeen. Mikä parasta, kankaan saa helposti pois tarvittaessa. 
Varjostin sopii nyt kivasti olohuoneeseen, jossa on jo muutakin sinistä.


Vielä harkitsin laittavani varjostimen roikkumaan katosta. Katsotaan, jos jossain vaiheessa tulee kokeiltua sitä sinnekin.