!

perjantai 23. marraskuuta 2012

Kun tunnit ei päivässä riittäisi

No enpä ole tänne pitkään aikaan mitään kirjoitellut. Päivät vaan menee niin vauhdilla, että kun just oli perjantai, niin se on taas täällä :)

Lasten lisäksi aika menee onneksi myös ompelutöiden merkeissä. Asiakkaita on nyt käynyt satunnaisesti, mutta eipä minulla olisi tällä hetkellä aikaa tehdäkään enempiä töitä.
Pikkuhiljaa ompeluksia valmistuu Tirlittanin nimissä...hiljaa hyvä tulee :)
Lepakko- ja sydänaplikaatio pipoja. Niitä velournhousuja ja velourmekkoja tekeillä lisää. 
Tällä hetkellä suunnitteilla sellainen rento housumalli pojille ja miksei tytöillekin.
Pää täynnä ajatuksia JOO!

Lepakkopipo 15 €

www.tirlittan.fi


Joulu lähestyy ja olen jopa yhden joululahjan tekemisen aloittanut. Parempi sekin kait, kuin ei mitään.
Tänään poikien kanssa tehtiin joulutorttuja vadelma- ja mansikkatäytteellä.
Iltapäivällä sitten pipareita....pöydällä iso kasa muotteja :) Meidän 2 vee otti sieltä heti ensimmäiseksi pari muottia ja sanoi "ukko ja akka". Ensimmäiset piparitalkoot siis tulossa hänelle. 
Äiti tulee yökylään, kun mies kavereiden kanssa risteilyllä. 

Tuollainen tunikamekko lähti naapurin tytölle tilauksesta. Teen samasta kankaasta myyntiin vielä yhden, kun kangasta jäi. Oli muuten tytölle kovin mieleinen mekko....kangas on über pehmoista ja pörröistä kangasta! Harmi kun mulla ei ole sitä lopullista versiota, kun hihoja vielä hiukan lyhensin.

Meidän Nöpö viihtyy nykyään kovasti sylissä ja on aina jaloissa kiehnäämässä. Huomaa, että kesä on mennyt ja ulkona kylmä.

Tulisi nyt sitä lunta....tähän harmauteen tahtoo tukehtua.
Onneksi liikunta hiukan piristää. Käyn kerran viikkoon Piloxingissa, mikä antaa huomattavan piristysruiskeen tähän harmaaseen arkeen. Tänään sain aamulla klo 5 itseni ylös, kun ei uni tullut. 

Päätin sitten piiiitkän tauon jälkeen kokeilla Astangajoogaa, mikä osoittautui erittäin hyväksi valinnaksi. Niskat on vaan niin jumissa.....tuntui kuin hyökyaalto olisi päässä käynyt, sen verran paremmin taisi veri lähteä kiertämään tässä pienessä päässä. Muutama vuosi takaperin kun säännöllisesti joogasin, niin ei ollut sitten minkään moisia vaivoja. Saati että olisin koskaan ollut kipeä. 
Jos nyt ottaisi taas tavaksi ja edes kahtena aamuna heräisi ennen lapsia aurinkoa tervehtimään. Niin siis mikä aurinko??? ;)

Niina