!

tiistai 5. helmikuuta 2013

50-luvun kaappi

Täällä toivutaan juhlien jälkeisestä hulinasta jo maalaillen kattoa. Kahdeksi päiväksi tehtiin herkkuja. Lastenjuhlille järjestin pientä ohjelmaa ja kun tupa täyttyi 11 lapsesta, oli menokin sen mukainen :)

Sain vihdoinkin Rasmuksen huoneeseen oman vaatekaapin. Kaappi on nyt riittävän iso vaatteille, mutta ehkä jo vuoden päästä liian pieni.
Kaapille on kyllä käyttöä sitten muualla, mutta nyt tuntui järkevältä sijoittaa kohtuullinen summa pieneen kaappiin, joka sopii huoneeseen oikein kivasti!Laatikoihin mahtuu sopivasti pienet sukat ja kalsarit. Kaapin sisällä on kaksi hyllyä, joten sinne saa mahtumaan housut ja paidat. Hupparit saivat omat koukut kaapin viereen.

Kaapin maalaan vielä jollain kalkkimaalin sävyllä vaaleaksi. Mikäli kaappi olisi ollut suurempi, ovet olisin maalannut liitumaalilla. Ehkä sitten seuraavaan tulee sellainen :)

Rasmuksen nykyinen huone on meidän entinen makuuhuone. Jossain vaiheessa olin laittamassa poikia samaan huoneeseen. Koska Sasu menee eskariin syksyllä ja oman huoneen tärkeys on jo muutenkin korostunut viime aikoina, päätin sitten pitää pojilla omat huoneet.
Sinne voi rauhassa sulkeutua leikkimään ja puuhaamaan omia juttuja.

Rasmus päätti jokin aika sitten vaihtaa matkasängyn tuohon puusänkyyn. Ja mukavasti on nyt yöt siinä mennyt eikä vanhaa sänkyä ole kaivattu. Rasmuksella oli puinen pinnasänky, jossa nukkui vauvana. Isompana kaveri oli kovin levoton nukkumaan ja heräsi aina öisin siihen, kun löi päänsä laitoihin. Tämän vuoksi päätin laittaa hänet matkasänkyyn, jossa unet eivät enää keskeytyneet ainakaan samasta syystä :) Joskus sitten olisi kiva päästä laittamaan tapettia tähänkin huoneeseen :)


Meillä sänky tällä hetkellä myös yläkerrassa poikien makkareiden välisessä tilassa. Eihän tuo ole häävi paikka sängylle, mutta väliaikaisena ratkaisuna toimii. Tulevaisuudessa kun olisi tarkoitus tehdä iso makuuhuone meille ullakkoa hyödyntäen.

Niina