!

torstai 17. kesäkuuta 2010

Pörrö kasvaa

Maanantaina oltiin neuvolassa ja 6 viikon mitat oli 4950 g ja 56 cm. Juuri juttelin tuttuni kanssa, jolla on vain parin päivän ikäero meidän kaveriin, niin heillä kaveri painoi 5300 g ja syntyi kuitenkin reilusti yli 3 kiloisena. Pörröllä on kyllä mahtavat posket, mieleeni tulee vain yhden laulun sanat "jos posket ei näy takaa päin niin..." , jotta paksusti voidaan.

Kuten jo aiemmin kirjoitin, niin pörrö hymyilee jo kovasti. Tänään hän sitten taas innostui äidilleen hymyilemään ja tuli jopa naurun "kiljahdus" ja kun äiti nauroi onnessaan, niin toinen vain innostui. Siinä sitten kyynelehdin onnesta, kun toinen sai äidin sydämen taas tekemään kärrynpyörää....miten voi pieni ihmisen alku olla niin valloittava! En muista, koska olisin tuntenut viimeksi niin voimakkaita rakkauden puuskia...kyllä tuollaisen hymyn jälkeen kaikki murheet kaikkoaa :))

Jännää tulee, kun päästään mökille ensimmäistä kertaa talven jälkeen sunnuntaina. Menen sinne poikien ja äidin kanssa. Täytyy viedä osa tarvikkeista mökille jo nyt, kun juhannuksena ei kuitenkaan saa kaikkea mahtumaan mukaan. Onneksi sääennuste näyttää lupaavalta ensiviikon alkuun!

Toivotaan siis oikein upeita kesäilmoja meille kaikille!!