!

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Ihana valo!

Pääsinpä elämäni ensimmäistä kertaa elokuvan kutsuvierasnäytäntöön keskiviikkona :)) Elokuvan nimi oli Tie pohjoiseen ja päänäyttelijät Vesa-Matti Loiri sekä Samuli Edelman. Elokuva yllätti minut hauskuudellaan ja näyttelijät olivat kyllä piste iin päälle! Tämän jälkeen menimme vielä ystävieni kanssa Tavastialle jatkoille. Kiitos rakkaalle ystävälleni kutsusta.

Mies on ollut vielä tämän viikon lomalla ja kotona ollaankin sitten saatu kaikenlaista pientä aikaiseksi. Mikä parasta meidän eteisessä on nyt IHANA valaistus :))) mieheni sai vihdoinkin vedettyä lampeteille sähköt. Lampetit ovat seinässä olleet ilman sähköjä jo melkein 2 vuotta. Vaatimalla vaadin, että sähköt tulee vetää seinän sisälle, jos vain mahdollista. Onneksi pidin pääni ja lopputulos on varmasti kauniimpi kuin johtojen sekamelska. Nyt elokuun pimenevien iltojen ilona on kynttilöiden lisäksi eteisen valot :) heti kun ilta pimenee....eteinen saa kauniin valaistuksen. Kuva vaan ei anna oikeutta eteisen viehättävälle ulkonäölle.
p.s. meidän 5-vuotias päätti yhtenä päivänä, että hän haluaa kadun varteen kauppaamaan ihmisille herkkuja. Niin sitten äiti laittoi mehua ja keksejä esille....ja ajan kanssa sitten lisäsimme valikoimaan punaherukoita, salaattia ja yrttejä. Yhtenä päivänä leivoin lapsille pullaa "kaupan" tiskille. Naapurin lapset olivat tietenkin innoissaan mukana ;)) ja kyllä sitä mehua ja keksejä kaupaksi meni!Elämäni ensimmäistä kertaa tein mehua. Mansikoista ja punaherukoista tuli mehukas yhdistelmä :)

Kaunista elokuun loppua! 
Niina