!

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Eteisen portaatAikaisemmin olen repinyt eteisen lattiasta vanhan parketin pois. Ja jotta voin sen käsitellä tuli minun poistaa maali ensimmäisestä yläkertaan johtavasta portaasta. Heti kun tiesin, että talo on meidän, suunnittelin että portaiden maali pitää vaihtaa. Ajattelin, että siihen laitetaan automaattisesti uusi maali, mutta nyt kun sain itse puun näkyviin, aatokset muuttuivat. Tai no, koska päätin jättää eteisen lattiankin puunväriseksi...tiesin että portaat saavat saman ilmeen, mikäli ei mitään muita yllätyksiä tule vastaan.

Tunnin verran meni kuumapuhaltimella maalin irroittamiseen. Hikihän siinä tuli, mutta oli varmasti sen arvoista. Portaita on kaiken kaikkiaan 19, joten muutama viikko saattaa vierähtää tässäkin projektissa :/ sillä mies tekee vuoroin remppaa ja aina kun mulla tilaisuus, jatkan näitä omia töitäni. Vielä täytyy hieman hioa ja viimeistellä porrasta, mutta tuohon malliin se muuten jää.
Tavoitteena olisi, että ennen kesää portaat on valmiit. En haluaisi kesällä hikoilla enempää kuin nyt....sen verran hottia hommaa. Olenhan aikaisemmin tehnyt samaa ikkunan karmeille edellisessä kodissa, joten kokemusta oli jo vähän tästäkin.
Kuvassa näkee minkäväriset portaat ovat nyt.....ne on aika erikoisen "persikan" sävyiset, hih.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No nyt sitten aloitit ne portaat. Onneksi sun projektit ei lopu koskaan :D. Kivemman näköiset nuo portaat ja ei varmaan niin liukkaat enää kun saa uuden päällisen.

Kohta päästään kevät hangille hiihtämään, jei!

VILLAKÖLHIN PIHAMAA kirjoitti...

Nää projektit ei tosiaan lopu koskaan, mutta hyvä niin...eipä tylsisty ;D
Ja pian päästään rentoutumaan hmm.....