!

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Eteisen portaat



Aikaisemmin olen repinyt eteisen lattiasta vanhan parketin pois. Ja jotta voin sen käsitellä tuli minun poistaa maali ensimmäisestä yläkertaan johtavasta portaasta. Heti kun tiesin, että talo on meidän, suunnittelin että portaiden maali pitää vaihtaa. Ajattelin, että siihen laitetaan automaattisesti uusi maali, mutta nyt kun sain itse puun näkyviin, aatokset muuttuivat. Tai no, koska päätin jättää eteisen lattiankin puunväriseksi...tiesin että portaat saavat saman ilmeen, mikäli ei mitään muita yllätyksiä tule vastaan.

Tunnin verran meni kuumapuhaltimella maalin irroittamiseen. Hikihän siinä tuli, mutta oli varmasti sen arvoista. Portaita on kaiken kaikkiaan 19, joten muutama viikko saattaa vierähtää tässäkin projektissa :/ sillä mies tekee vuoroin remppaa ja aina kun mulla tilaisuus, jatkan näitä omia töitäni. Vielä täytyy hieman hioa ja viimeistellä porrasta, mutta tuohon malliin se muuten jää.
Tavoitteena olisi, että ennen kesää portaat on valmiit. En haluaisi kesällä hikoilla enempää kuin nyt....sen verran hottia hommaa. Olenhan aikaisemmin tehnyt samaa ikkunan karmeille edellisessä kodissa, joten kokemusta oli jo vähän tästäkin.
Kuvassa näkee minkäväriset portaat ovat nyt.....ne on aika erikoisen "persikan" sävyiset, hih.

Diggaan ja paljon

Adele
Tähän artistiin olen nyt sitten hurahtanut ja varmaan moni muukin...ihana omaperäinen ääni ja kiva saundi biiseissä ;DD ou jes!