!

torstai 3. maaliskuuta 2011

Tauluja seinille
Ollaanhan me jo reilu vuosi asuttu tässä talossa ja oli aika saada jotain "kodikasta" seinille. Ensin aattelin, että laitan vasta kun seinät maalattu mieleiseksi...mutta mutta siihen saattaa vielä vierähtää tovi jos toinenkin =)
Kun pakkanenkin hiukan hellitti, pääsi ullakolle kaivamaan tavaroita. Siellä on kasa vanhoja tauluja, jotka mieheni aikoinaan pelasti tuholta....näistä aarteista sitten osan sain seinille eri huoneisiin tuomaan tunnelmaa ja jotain muistojakin.

Vierashuoneeseen kehystin kuvan miehestäni pienenä. Tämän kuvan viereen pääsi mieheni isä nuorena kollina. Lisäksi hyllyn päälle asettelin kasan kuvia sukulaisista. Laitoin myös itsestäni vauvakuvan uusiin kehyksiin ja johan kuva tuli ihan erilailla näkyviin.

Olohuoneeseen pääsi hiukan isompi taulu esille. Siinä näkyy kaupunkusilhuetti Kruunuhaasta. Samaisista maisemista hiukan eri tyylillä maalattu taulu päätyi ruokailutilaan. Lisäksi portaikon seinään laitoin muutaman pienen taulun....kummasti tuli kotiin ihan eri tunnelma.

Kunhan vaan pääsisi aloittamaan olohuoneen ja ruokatilan remonttia....tarkoitus olisi maalata katto ja myöhemmin seinät. Jos nyt alkuun saisi katon maalattua, muuttaisi se jo ihan hurjasti huoneiden ilmettä. Tällä hetkellä katto on verhoiltu puupanelilla. Paneli tietenkin jää, mutta se tullaan maalaamaan vaaleaksi.