!

maanantai 29. elokuuta 2011

Vanhan entisöintiä ja muuta

Meillä on nyt hirveä kasa huonekaluja ja muuta tavaraa, kun ostettiin sellainen vanha varasto pois...halavalla irtosi.
Mä kunnostin yhden rahin, kun kangas oli siitä ihan kulahtanut ja voilaa sain siitä mieleisen vanhalla verhokankaalla, jota en olisi muuten käyttänyt. Ja sopi vielä kivasti ton tuolin kanssa kaveriksi.

Lisäksi sain neljästä ruokatuolista yhden päällystettyä uudella kankaalla....laitan kuvaa sekä vanhasta että uudesta versiosta.
Nämä hommat jatkuu...ja huutonettiin lähtee muutenkin kaikkea vanhaa huonekalua, kun on uusvanhaa tilalla :)

Ompeluhommat taitaa startata tästä, kun vauhtiin olen päässyt! Ihan fiilistelen sen suhteen.

Muutenkin tuntuu, että saa taas asioita eteenpäin. Mä olen taas aloittanut aamuisin astangajoogan. Ja vissiin tekee ihan mega ihanan olon...niskat on ollu niin pirun jumissa että....mutta eipä enää ;D hierojallehan en mene, kun ite voin jotain asialle tehdä.

Meidän kisu oli ilmeisesti ollut tappelussa....sillä oli molemmat etutassut haavoilla...linkkasi reppana, kun ei oikein toisella tassulla voinut astua. Leuassakin oli reikä...toivottavasti nyt ei ota tavaksi.
Lisäksi löydettiin poikien kanssa aamukävelyllä kissaparka, joka oli loukannut itsensä...oli ilmeisesti auto tönäissyt, kun ei mitään ulkoisia vammoja. Tai niin olivat eläinsuojeluyhdistyksessä epäilleet. Muutaman päivän päästä saamme tietää miten kisulin kävi. Toivottavasti siitä vielä selviäisi. Sainkin juuri tietää, että omistaja oli ilmoittautunut...kissan kohtaloa en tiedä. Toivottavasti selviytyi!
Vanha kangas oli sellainen kulahtanut punainen, joten ei olisi sisustukseen muutenkaan sopinut. Tosin meillä on tällä hetkellä hyvin erilaisia tyylejä kotona. Itämaista, antiikkia ja vähän jotain modernia.....