!

maanantai 31. lokakuuta 2011

Olohuoneen piristys

Mulla oli pakottava tarve saada jotain freesiä meidän olohuoneeseen. Muu remontti ei ole vielä mahdollista, niin jotain muuta näkyvämpää piti operoida. Sohva oli aika helppo kohde, sillä kankaita vaihtamalla pääsin hiukan siihen tunnelmaan, johon sitten muussakin remontissa tähtään :) ja suurin syy oli se, että alkuperäinen kangas oli ommeltu niin tiukkaan, että itse tyyny oli melkein muodoton möykky.

 Höyhentyynyjä kun luulisi olevan helppo pöyhyttää, mutta eipä silloin, kun kangas on liian tiukalla. Nyt kun ompelin, niin kangasvaraa tuli lisää melkein 10 centtiä....joten tyynyjen koko kasvoi samalla huomattavasti. Ja on muuten mukavampi köllötellä nyt sohvalla pehmoisten tyynyjen keskellä!
Sohva ennen....

...huomaa kokoero tyynyissä...Eurokankaasta löysin oikein sopivaa pellavakangasta, joka tuntuu kestävän hiukan kulutustakin. Ihastuin heti tuohon beigevaaleean raitaan ja koska samaa pellavan väriä löytyy muistakin huonekaluista sekä matosta. Se oli sitten siinä. Musta oli kuitenkin kivempi, että tein pari tyynyä ilman raitoja,....jotenkin antaa rauhallisemman ilmeen. Taljoja saa sohvalle tulla vielä lisää antamaan pehmeyttä....
Niina