!

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Mini kasvihuone ja Nöpö

Mulla on nyt oma kasvihuone! Pitkään olen sellaisesta haaveillut ja vihdoin sen sain. Tosin se on aika pieni ja väliaikainen, mutta kyllä siihen mahtuu aika kivasti tällaiselle aloittelijalle; yrttejä, salaattia, mansikan ja minitomaatin taimet. Katsotaan nyt miten niiden kanssa käy, mutta kaikesta huolimatta tämä "viherpeukalo"
pääsee touhuamaan pihalle pylly pystyssä ;)
Lisäksi sain terassille oliivipuun ja puksipuun....nyt taitaa vähäksi aikaa riittää kesäkukat. On vaan niin vaikea olla ostamatta kukkia, jos eksyy vaikka Plantageniin :D




Sain meidän uudesta perheenjäsenestä vihdoinkin kuvia. Nöpö on kotiutunut meille hyvin tässä muutaman viikon aikana. Alkuun typyllä oli hiukan vaikeuksia tehdä kakkaa laatikkoon, mutta nyt on tehty tarpeet hiekkalaatikkoon jo 3 päivän ajan. No eilen sitten laskin Nöpön pihalle ilman hihnaa ja valjaita ensimmäistä kertaa ja tänään pääsi toista kertaa. Ainakin eilen teki tarpeensa ulos, joten tästä saattaa tulla mieluisampi tapa kaverille :) ei tarvii enää sotkea omaa hiekkalaatikkoa!
"No mihin se perhana katosi"....
Meillehän tuli myös 3 gerbiiliä viime viikon perjantaina....tosin hoitoon vain, mutta sekös oli Nöpölle mieleinen juttu! Kaveri ei varmaan ensimmäiseen vuorokauteen juurikaan hievahtanut terraarion vierestä. Tuijotti hiiriä ja no tietenkin kovasti yritti niitä napata tassuillaan....kierteli terraariota kuumeisesti miettien, miten hiiren saisi käsiinsä. No nyt on Nöpö luovuttanut saalistamisen suhteen ja tuijottelee niitä tympääntyneen näköisenä aina silloin tällöin tuossa biljardipöydällä.
Mutta eilen ulkona ollessaan Nöpö saikin kynsiinsä ihka oikean ja varmaan ensimmäisen hiiren koskaan. Oli aika hauska seurata, kun saalista heiteltiin ja sen perässä juostiin (no ei tietty hauskaa hiiriparan puolesta). Taisi tuo hiiri kuitenkin päästä karkuun...tällä kertaa. Nöpö myös rakastaa tulla illalla meidän väliin sohvalle nukkumaan tai no kerjäämään rapsuja. Se aina jaksaa kehrätä ja sitten kynsitään sohvaa raukean näköisenä. Olen kyllä niin onnellinen, että Nöpö on meille kotiutunut ja tuntuu viihtyvän. Nyt se taitaa taas tuolla naukua ulos, vaikka päivällä ehti siellä olla melkein 5 tuntia.

p.s. Meillähän on ollut täällä sisällä hiiriä, mutta eipä ole mokomia enää näkynyt....taitavat tietää, ettei kannata enää meidän nurkissa hiippailla :)
p.s.s Miehellä alkoi loma ja niin mullakin ;DD


Terassilta on kiva bongata mm. lintuja...
Kyl mä viel sen rotan nappaan...