!

torstai 14. maaliskuuta 2013

Makuuhuone haaveissa

Meillä ei ole varsinaista makuuhuonetta, vaan sängyn paikka on tällä hetkellä yläkerran "välitilassa". Kun portaat nousee yläkertaan, tulee meidän makuuhuone heti vastaan. Kun saamme tästä sängyn pois, tulee välitilasta olotila, jossa voi lökötellä, pelailla ja katsoa telkkua isolta screeniltä.
Kaksi muuta huonetta yläkerrassa on nyt poikien käytössä.


Tämä on väliaikainen ratkaisu, mutta tiedän, että voi olla aika pitkäkin sellainen. Alakerrassa ns. vierashuone on nyt minun työhuoneeni. Tämä ratkaisu tehtiin jo sen puolesta, että asiakkaat on helppo ottaa vastaa heti eteisestä tulevaan huoneeseen.
Olohuoneesta neliöidensä puolesta saisi jo yhden huoneen, mutta en halua makuuhuonetta sinne.


Makuuhuone tehdään joskus osittain koko talon seinän pituista ullakkoa hyväksi käyttäen. Käynti tuonne ullakolle menee toisen pojan makuuhuoneen ohi ensin "vaatehuoneeseen", josta pääsy ullakolle.

Vaatehuone, ullakko ja toisen pojan kylpyhuone (meidän entisessä huoneessa) tulevat olemaan osa makuuhuonetta. Makuuhuoneessa tulee olemaan 30-40 neliötä, tarkemmat neliöt muodostuvat, kun pääsee kunnolla suunnittelemaan.


Tänään Sasulla oli kerhokaveri aamupäivän leikkimässä. Herkuteltiin maailman parhaalla pannarilla ja jäätelöllä.

Minä aloitin ruokapäiväkirjan, jonka sain täytettäväksi PT:ltäni. Ensiviikolla alkaa kovat treenit kuntotestin merkeissä. Toivotaan, ettei kuntotesti ole ihan nolla. Minulle tehdään saliohjelma ja muutenkin katsotaan, mitä liikuntaa viikoittan haluan harrastaa. Odotan innolla tulevaa. Luulen, että näin keväällä on taas energiaa aloittaa uudet haasteet. Kesällä sitten on toivottavasti paljon lihaksia, piukka takapuoli ja energiatasot kympissä ;D

Niina