!

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Naulakko

Etsin naulakkoa meidän makuuhuoneen seinälle. Löysin juuri sellaisen täydellisen Livinkistä....mikä olikin sitten liian täydellinen makkarin piiloon :) joten nyt se pääsi eteiseen lastenvaatteiden seuraksi. Ei sen puoleen, olen kyllä siihenkin halunnut uuden naulakon. Tämä oli kyllä passeli jo pelkän kokonsa puolesta, sillä tähän saa nyt tuplamäärän vaatteita ripustettua. Ja vaatteet pysyy siinä helpommin, mitä vanhassa versiossa. Nyt sitten eteisestä pois otettu puinen naulakko saa mennä makkariin maalauksen jälkeen.

Mulla on nyt ihan hurjan paljon suunnitelmia maalauksien suhteen. Mulla on sellainen "tuunaus" kirja, jossa 50 erilaista vinkkiä, miten huonekalun voi käsitellä. Ja ne kaikki on enemmän tai vähemmän vanhan näköisiä kulutettuja pintoja. Useissa tapauksissa lopuksi vedetty vahalla, jotta pinta jää kivan utuiseksi ja saa sellaisen vanhan pinnan.

Yläpuolelle jäi vielä toinen vanhoista naulakoista ja se saa vielä sinisen värityksen.
Ja siinä kirjassa on myös niiden maalien nimet....olen tilaamassa niitä Englannista....jotta saa sitten juuri sellaisen sävyn, jonka olen halunnutkin :) katsotaan mitä tuleman pitää!