!

tiistai 20. syyskuuta 2011

Haaste

Vai haasteen Henna heitit :)
1. Käsityö, josta olet ylpein ja jota arvostat eniten. Liitä mukaan kuva.


Jaa-a. Niitä ei niin montaa ole, mutta varmaankin tämä mekko. Tykkään tehdä etenkin mekkoja tytöille ja tykkään kovasti väreistä ja myös Peppipitkätossutyylistä :) 

2. Mikä on kaunein rakennus, jonka olet nähnyt. Liitä mukaan kuva.


Rakastan pyramideja Egyptissä, olen ollut Cairossa 2 kertaa. Mutta pyramidit eivät sinänsä ole rakennuksia. Joten sanon Taj Mahalin Intiassa, sillä se on varmasti yksi kauneimmista rakennuksista päällä maan tai mitä olen nähnyt ihan livenä! 

3. Mikä laulu koskettaa sinua syvästi. Liitä linkki tai sanoitus. 


Mä kuuntelen aika laidasta laitaan musiikkia. Ja täytyy tunnustaa, että jopa iskelmät vetoaa muhun. Tämä ei ehkä tule vain siksi, että ikääkin alkaa jo olemaan :) vaan olen jo ihan pienenä tykännyt kuunnella niitä. Nauhoitin radiosta lempibiisit kasetille ja sitten soitin niitä ja lauloin mukana. Ja taatusti osasin monta biisiä ulkoa ;D
Tällä hetkellä mua koskettaa esim. Jenni Vartiainen : Missä muruseni on tai Suvi Teräsniska : Elävänä haudattu. Molemmat aika melankolisia, mutta tykkään kyllä ihan reippaistakin kappaleista :)


4. Minkä asian koet arjessasi raskaaksi?


Toimettomuus tai että päivät olisivat samanlaisia....liiat rutiinit. Ja kuitenkin samalla kiire on mielestäni epämiellyttävää. No näiltäkään asioilta ei voi välttyä lasten kanssa, mutta lasten kanssa voi kuitenkin tehdä arjesta justiinsa niin mukavaa kuin itse haluaa. Ja paljon tehdäänkin päivisin kaikkea. Tällä hetkellä kun olen  vielä kotona lapsien kanssa. 
Jos ei ole OMAA AIKAA. Jotta se arki luistaisi mukavammin, mun täytyy saada tehdä niitä omia juttuja aina välillä. Käsityöt alkavat viimeistään siinä vaiheessa kun muksut nukkuvat. Tai sitten tuunailen jotain huonekaluja tms., aina jotain tekemistä. 
5. Mistä asioista nautit erityisesti arjessasi?


Ja kuten jo edellisessä mainitsin raskaista asioista. Siinä tuli kerrottua jo siitä mikä piristää, ne omat hetket on tärkeitä, kun päivät touhuaa lasten kanssa. Joka tapauksessa myös nautin erityisesti siitä, että saan olla kotona nyt lasten kanssa. Voimme aamulla miettiä jäädäkö kotiin vai lähdetäänkö vaikka vaan puistoon. Kiireettömyys on luksusta ja antaa enemmän sisältöä tähän arkeen. Ennen kuin jäin kotiin toisen lapsen syntyessä, työni oli aika hektistä ja ressaavaakin. Nyt sitä ehkä osaa arvostaa tätä arkea vieläkin paremmin, mitä esikoisen kanssa.
Ja vielä haluan lisätä, että olen aina rakastanut matkustamista. Ja toivon ja uskon, että voimme koko perhe yhdessä nauttia vielä tästäkin, kun vähän kasvavat.

Pientä askartelua

Tänään päätin kokeilla Kinuskikissan mustikkapiirakkaa ja nam...kyllä on mehukasta ja niin herkkua! Nyt on massut mulla ja esikolla pullollaan :)
http://www.kinuskikissa.fi/vanilja-mustikkapiirakka/

Mun täytyi saada johonkin talteen meidän 4-vuotiaan piirroksia. Hänellä on nyt joku luova kausi meneillään, kun jatkuvalla syötöllä tulee piirustuksia :) ja mielestäni vielä melko skarppeja pienen pojan kädestä ja HUOM! äiteellä ei ole mitään piirtämisen lahjoja!!

Tässä vasemmalla ylhäällä avaruus. Alla avaruusalus. Oikealla banaanipuu :)

Hmm....tässä puu, aurinko ja talo...


Tämä kuva on piirretty jonkun suosikkisarjan innoittamana...olisikohan ollut "Töötti ja Pulteri". Kuvassa Töötti ja rapu. Rapu seikkaili ainakin kyseissä jaksossa :)
Sain eilen valmiiksi villasukat, vaikka jo luulin, ettei musta ole niiden tekijäksi. Taisin viime vuonna värkätä yhdet ja kun ne jotenkin epäonnistui tai niistä tuli karseen näköiset...olin luovuttaa.
Päätin kuitenkin vielä yrittää kunnon sukkalangalla (7 veljestä) ja kun näin Hennalla tuon Sateenkaaren värin, ja ei voinut muuta kuin toimeen ryhtyä. Nyt on jo tekeillä pojille omat sukat ja jos miehuudellekin samanlaiset vielä.
Mukavaa iltapuhdetta totta tosin ;D