!

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Tirlittanin Tähtisade Mekko

Tästä lähtee nyt ensimmäinen mekko M Y Y N T I I N kokoa 86 cm (n. 2 v.). Tähtisade Mekko on tehty hiukan vohvelimaisesta puuvillakankaasta, kangas on hyvin kestävää materiaalia. Väriltään mekko on luonnonvalkoinen ja siinä on lisäksi pellavasomisteita.

Vaatteet valmistetaan osin kierrätyskankaasta, kuten tämän mekon puuvillakangas. Ajatuksena on tehdä hiukan uniikimpia kappaleita, joissa on jokin oma juttu. Tämä mekko on hillitty väriensä puolesta, joten menee niin arjessa kuin juhlassa. Tulossa on värikkäitä kuoseja  Peppi Pitkätossumaiseen tyyliin tai muuten vaan hauskoja vaatteita erilaisia materiaaleja rohkeasti yhdistellen. Teen vaatteita pääosin lapsille, mutta myös aikuisille tilauksien mukaan.

Vaatteet saivat nimekseen Tirlittan, sillä nimi tulee minulle hyvin vahvana lapsuudesta. Tirlittan juontaa nimensä Oiva Paloheimon lastenkirjasta vuodelta 1953. Tätä satua ja loruttelua kuunneltiin lapsuudessani paljon. Tarina kertoo pienestä tytöstä, jolle sattuu hiukan hassuja juttuja. Tarina päättyy lopulta onnellisesti, mikä tietenkin parasta :)  Tuo pieni tyttö oli niin rohkea ja onnekas. Nimi muistuttaa minua aina siitä, että elämässä täytyy välillä olla rohkea ja taistelutahtoakin tarvitaan. Positiivisuutta unohtamatta!


Mikäli kiinnostuit, niin voit laittaa meiliä: tilaus@tirlittan.fi tai tarjoa blogissa :)
Vastaavia hamosia ja paljon muuta tulossa. Ompelen hamoseen vielä oman Tirlittan merkin.

Tästä siis lähtee minun tarinani vaatteiden maailmassa :)) Jossain vaiheessa  vaatteet saavat ihka omat nettisivut.

Tähtisade Mekko 23Tästä näkee myös hyvin hameen materiaalia.Tähdet on ommeltu kiinni käsin käyttäen pellavalankaa.


Tervetuloa kurkkimaan blogiani toistekin!
Niina