!

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Mitä, vuorokausi miehen kanssa ihan kahdestaan!!!

Lauantaina meillä oli miehen kanssa ihan kahden keskistä aikaa. Viimeksi olemme olleet leffassa ja Sasusta erossa muutaman tunnin. Sasu on ollut vain pari yötä hoidossa, kun meillä on ollut menoa. Nyt kun toinen on mielestäni valmis hiukan venyttämään napanuoraa (Rasmus pian 1,3 v.), ilmoitin miehelleni, että lapset hoitoon.
Kävimme aamupäivästä ajelemassa prätkällä Porvoossa. Tämän jäkeen haimme kotoa auton ja kimpsut mukaan ja menimme Kämpiin yöksi. Oli virkistävää olla kahdestaa ja ilman lapsia!! Täytyy ehkä hiukan useammin järjestää sitä yhteistä aikaa. Kun tää parisuhde on niin tärkeä. Sitä oli aika pirteä, kun taas aloitti arjen lapsien kanssa :D Kuvia en tänne saa, kun mun toisesta koneesta rikkoutui laturi. Tää vanha kone on nyt vaan meilin lukua varten.....


p.s. Tässä kuukaudessa on muutes meidän nuorimmainen opetellut kävelemään. Nyt kävellään jo pääosin sisällä, ulkonakin mennään vaihtelevasti Olin äidin kanssa mökillä muutaman päivän ja viime yönä Rammulle nousi kuume. Toivotaan, ettei ole mitään pitkäkestoista. Tämä mamma nääs lähtee viihteelle perjantaina hyvän ystävän kanssa Tallinnaan ja oikees yöpyy siellä. Eiköhän tällä mammalla ole reissun jälkeen taas virtaa kuin pienessä mehiläispesässä!!!
Ihana kesä! Aivan ihana!!
p.s.s. Ja meidän esikoisen "uhma" jatkuu. Joka asiasta kiukutellaan ja mitään ei uskota...hmm....kestääkö tätä nyt sitten sinne koulun alkuun vai sinne 18 vee?? Kaveri nyt 4,5 v.