!

tiistai 6. maaliskuuta 2012

M-A-A-L-I-S-K-U-U


Se olisi sitten jo maaliskuu I-H-A-N-A-A !!! Kevään käsitöihin mahtui vielä yksi tai no on toinenkin vielä kesken....mutta tämä työ oli pakko tehdä, kun langan väri oli niin täydellinen!
Kauniimpaa ja raikkaampaa oranssia olen saanut etsiä ja kun halusin sen vielä oikein pehmoisena lankana. Tässä lanka on osaksi baby alpakkaa ja lampaan villaa. Piristää kivasti muuten niin mustan ulkoiluasun kanssa tuo väripilkku.

Mulla on muutama käsityö tehtynä ja lisää vielä tilauksessa. Kuvan kanssa siitä osviittana. Tämä jotensakin jo kaikille tuttu hahmo pääsee esiintymään useammassakin luomuksessa.....mutta niistä sitten lisää hiukan myöhemmin kuvien kera.Meillä sairasteltiin koko perheen voimin vatsatauti YÖK! Enpä muista, jos olen sen lapsuudessani sairastanut. Mutta ihan tappotaudilta tuntui ainakin näin aikuisiällä! 5-vuotiaalla homma oli aika lailla hallussa ja ehti aina pönttöä halaamaan. 1-vuotiaalla ei ihan niin helposti sujunut...joka paikka aika lailla siinä itsessään ja onkin sitten muutama koneellinen pesty tämän taudin tahroilta :(( jospa kyseinen tauti pysyisi kaukana ja jäisi ehkä vain painajaisiin tulevaisuudessa :)Kunpa mulla olisi jo laittaa valmiita kuvia meidän portaista...mutta ei! Laitan kuitenkin tähän saumaan kuvan, josta saattaa hiukan nähdä tuon suuren eron vanhan portaan ja maalin kera ja miltä uusi ilme tulee näyttämään. Vielä on monta vaihetta pelkän maalinpoiston jälkeen edessä. Mutta ne onkin leikkiä sitten ja niin paljon rentouttavampaa tuunaamista :))

Ja onneton sumea kuva.....ilmankin olisi voinut olla.
Tuolit valmistuu pikkuhiljaa, useampi projekti taas samaan aikaan tekeillä. Harmi ettei tästä kuvasta näe tuolin todellista väriä ja kulumaa.

Poseerataan sitten :))
Täällä odotellaan kesää entistä innokkaampana, sillä meillä on sinne matka varattuna...ja tätä on kyllä kaivattu. Piristää aina, kun on joitain kivaa, mitä odottaa.