!

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Meidän elämää

Sasu sanoo aina kun näkee sydämen "rakkaus"...ja usein siihen lisätään vielä "Äiti mä rakastan sua". Kyllä siinä aina vähintäänkin saa hyvän mielen :) yhtenä aamuna Sasu sanoi isälleen: "Isi, sulla on sydän, meillä kaikilla on sydän ja se liikkuu tuolla sisällä". Kyllä näinhän se on, sydän on paikallaan varmasti ihan jokaisella meistä.

Pikkusankari mieleisen joululahja taisi olla tässä :)

Rasmuksen mielipuuhaa on ollut viime päivinä pulkan laskun lisäksi pehmolelut. Se ottaa pari pienintä pehmoa syliinsä ja kanniskelee niitä ympäriinsä. Halaa ja pussaa. Tuo äidille ja äidin täytyy myös helliä niitä.
Pienet hetket lasten kanssa on niitä elämän rikkauksia. Aina kun ei ole yhtä aurinkoisia lapsia tai äitejäkään ;)

Huomenna alkaa taas arki normaalisti ja uusi vuosikin on lähtenyt mukavasti käyntiin. Käsitöitä on tullut tehtyä ainakin neuloen jo muutama.....niitä kun on kiva antaa läheisille ihmisille! Tällä hetkellä keskityn kuitenkin meidän rappusten hiontaan tai raaputteluun. Eihän siinä enää niin montaa ole jäljellä.....mutta tämän jälkeen on vielä paljon muuta työtä. Kovasti auttaa se, että jo nyt näkee hyvin lopputuleman ja se palkitsee ja motivoi taas jatkamaan.
Eilen olin Akseli kirpputorilla kiertelemässä ja taas tarttui mukaan edullisia löydöksiä. Tänään olin vuorostani myymässä omia retkujani Valtterilla ja kyllähän jotain meni kaupaksi...ja halvalla lähti. Aikamoinen ahdistus ja ähky tuli tuosta vaatteiden määrästä. Ei voi käsittää, miten paljon sitä on haaskannut vaatteisiin rahaa!
On siis aika vapauttavaa päästä kaikesta tarpeettomasta eroon ja saada samalla jotain järjestystä ullakolle. Maaliskuussa uusiksi sitten....kesävaatteet saattavat mennä paremmin kaupaksi.
Lanka ei meinannut riittää, mutta onneksi lähipuodista löytyi  vielä samaa lankaa! Eipä tästä kuvasta näe metsänvihreää ja liilan väriä.

Toivon hartaasti tälle uudelle vuodelle rohkeutta toteuttaa asioita, joita olen suunnitellut. Lisäksi toivon positiivista energiaa, niin itselle kuin läheisillekin. Haluaisin olla parempi äiti, kumppani, sisko, ystävä ym. Sillä aina voin parantaa jossain, vaikka ei tarvitse olla täydellinen. Suorittaja en ole mielestäni koskaan ollut missään elämän tilanteessa....enemmänkin olen tällainen taivaanrannan maalari. Enemmän haaveilija ja taiteilija sielu :)

Tämä mekko meni joululahjaksi. Ei vaan ollut  ihan  suunnitelmien mukainen....mutta mekko kummiski. Ohje Suuri Käsityölehdestä ja "ulkoilumekko" nimellä. Vaan ei tullut ihan ulkoiluun sopiva :)