!

tiistai 17. marraskuuta 2015

Poikien huoneet

Pojilla on yläkerrassa omat huoneet. Yläkerrassa on tällä hetkellä vain kaksi makuuhuonetta. Koska halusimme pojille omat huoneet, niin meidän sänky laitettiin näiden huoneiden väliseen tilaan/syvennykseen. Tämä kompromissi oli pakko tehdä, vaikka ei ole kivaa, kun oma makkari puuttuu. Jossain vaiheessa, kun vain taloudellisesti mahdollista otamme ullakosta tilan makkarille.

Rasmuksen huone on meidän entinen makkari. Siellä on oma wc ja suihku. Lisäksi ullakkotilasta tehtiin sinne meidän vaatehuone. Tärkeintä on kuitenkin, että pojat saavat omat huoneet. Kaikki se lelujen määrä ja omat kaverit sen vaativat.

Tällä hetkellä Rasmuksen vaatteet mahtuvat juuri ja juuri tuohon siniseen kaappiin. Kaapin maalasin jokin aika sitten kalkkimaalilla. Pian kaappi lähtee kierrätykseen, kun se on liian pieni pojan vaatteille.Huoneen seinät ovat sellaiset rapatut ja aika huonossa kunnossa. Samoin katto on varmaan alkuperäinen ja rumasti tummunut. Tässä huoneessa siis pitäisi uusia seinät ja vähintään maalata katto. Lattia on mosaiikkiparkettia, joten sitä ei tähän hätään tarvitse uusia.

Sasun huone on hiukan isompi. Seinät maalattiin aikoinaan, kun 6 vuotta sitten muutimme tähän taloon. Silloin yhdelle seinälle maalautin myös viidakkoteemaisen kuvan. Huone siis kaipaa hieman pientä pintaremonttia.
Lattian myös maalasin valkoisella, kun seinät laitettiin. Seinien värillä saa helposti muutettu ja raikastettua huoneen ilmettä.Sänky löytyi ullakolta, kun entinen omistaja oli sen sinne jättänyt. Maton löysin yhdeltä Ruotsin reissulta halvalla. Tykkään niin ruosteen oranssin väristä.
Myös verhokangas löytyi samalta reissulta. Yöpöytänä toimii Ikeasta ostettu pyöreä pöytä. Pöydästä irtoaa eri väriset kerrokset, joihin on kätevä laittaa vaikka Aku Ankat säilöön.
Tänne huoneeseen on tarkoitus laittaa myös avohyllyt kirjoja tms. varten.
Pienillä muutoksilla huoneesta saa taas freesin näköisen.

Omasta työhuoneesta on pian kuvia tulossa.