!

tiistai 27. marraskuuta 2012

Pieniä yksityiskohtia

Muutaman kuvan räpsäsin keittiöstä ja työhuoneesta, kun hetken aikaa jopa aurinko paistoi :)

Uusi lasipurkki, jonka löysin Hyvän tuulen puodista. Sinne säilöin kuivatut suppilovahverot tältä syksyltä.
Tuo termari löytyi kirpputorilta 2 €. Siitä puuttui korkki, jonka saa varmasti jostain niin, että termaria voi jopa käyttää.
Keittiöstä ei olekaan vielä mitään kuvia täällä blogissa. Voisin laittaa muutaman ja kertoa samalla suunnitelmista sen uudistamiseksi :)


 Lisäksi työhuoneen pöytä on jo jonkin aikaa palvellut mua ja osoittautunut oikein päteväksi. Pukkijalat ja levy Ikeasta! Pukkijalat bongasin Susannan ihanasta blogista....nämä olisi tarkoitus vielä maalata jollakin kivalla raikkaalla värillä! Pöydän saa nyt säädettyä halutulle korkeudelle ja siinä leikkaa verhot hyvin, koska on todella leveä.

Työhuoneessa on myös uudet hyllyt, jotka öljysin. Lisäksi Ikeasta perhostaulu :) perhosfanina löytyy myös HM:n tyynykin!


Ja tietenkin vanha Singeri on saanut kunniapaikan. Singeristä löytyy nyt englanninkieliset käyttöohjeet. Jos niitä alkaisi tavaamaan ja jos ohjeista saisi jotain irti....kun tuo ammattisanasto on ehkä hiukan hitaammin luettavaa mulle ;) Singerillä olisi tarkoitus sitten tehdä nahkatuotteita ja myös nahkavaatteiden korjauksia!

Joulu lähestyy ja meillä valojen ja tuikkujen määrä lisääntyy päivä päivältä. Mutta pianhan taas alkavat päivätkin pidentyä. Nautitaan nyt vielä tulevasta joulusta ja sen tunnelmista.
Työt kutsuu taasen.

Niina