!

lauantai 22. lokakuuta 2011

Palmikkokauluri ja muuta

Sain vihdoinkin tehdyksi itselleni kaulurin. Aina kun näin sellaisen kaupassa teki mieleni ostaa, mutta sitten vaan aatteli, että tuollaisen voi tehdä itse.
Pitkään olen ihastellut Kalastajan vaimon tekemää palmikkokauluria ja päätin tehdä sitten hänen ohjeensa mukaan. Oli nimittäin aika selkoinen tällaiselle vähän kuitenkin aloittelijalle tuo ohje! Kaulurin lankasekoitus on osaksi merinolampaan villaa ja osaksi mohairia. Babyalpakan ja villan sekoitusta en mistään Suomesta löytänyt....tämä yhdistelmä olisi ehkä ollut vieläkin parempi. Mutta lämmin ja pehmoinen tuli tästäkin langasta.

Mulla on työn alla yksi olohuoneen muutos...lähinnä sisustamalla...ei remppaamalla. Oli ihan pakko saada piristystä tohon olkkariin, kun siinä niin paljon viettää aikaa. Pienellä budjetilla voi ilmettä muuttaa kummasti, mutta laitan tästä muutoksesta, kun se valmistuu.


Mun piti vielä valittaa, kun meidän yläkerran wc hajosi! Lopullisesti...ihan kun tässä ei olisi jo muutenkin rahanmenoa...niin sitten tämäkin. Ei auta kuin putkaria kutsua kehiin...samalla laittaisi sen lattialämmityksen kuntoon.
Meillä vaan tuntuu nyt kaikki hajoavan, joku huono karma taitaa tässä talossa :( mutta näitä onnettomuuksia voi aina tulla niin uudemmassa kuin vanhassa talossa.


Tässä kauluri on kaksinkerroin ja näin saa kaulan varmasti lämpimäksi.

Tässä kauluri kokonaisuudessaan, lämmittää myös hartioita tehokkaasti.

Niina

4 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Onpa hieno ja lämpimän näköinen kauluri :)
Tsempit vessan kanssa..

VILLAKÖLHIN PIHAMAA kirjoitti...

Lämmin on! mun täytyykin sulle soittaa, jos nähtäisiin piiiitkästä aikaa. Ja meillä on jotain teille kuuluvaa...ihan hävettää, miten pitkään on ollut lainassa :/

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan ja lämpimän näköinen :). Olet niin taitava!
-Kata

VILLAKÖLHIN PIHAMAA kirjoitti...

Joo tykkään kovasti kaulurista!