!

maanantai 1. marraskuuta 2010

Hyvän ystäväni synttäritKutsu tuli juhlistamaan ystäväni Rian synttäreitä reilu viikko sitten ja jotain halusin tietenkin hänelle viedä lahjaksi. Sitten keksin, että voisin tehdä tuollaisen tuubi kaulurin, kun sellaisen tekee nopeasti valmiiksi. Ihan vaan sileää neulosta tein ja tosi korkean, jotta sen saa kivasti peittämään kaulaa.
Olisin tehnyt mustan, mutta ei ollut aikaa lähteä kaupoille hakemaan.
Tiesin, että Ria tykkää turkoosista, joten tein langasta, joka löytyi "lankakorista". Ria olikin iloinen, kun sai vähän piristystä mustaan garderoobiinsa ja tuli itsellekin kiva mieli, kun lahja oli mieluinen. Eipä sen puoleen, olisin tuon itsellenikin mielelläni ottanut ;))
Bilekuvia ei valitettavasti ole....ja olisiko nuo olleet edes julkaisukelpoisia ;D
Pitkään aikaan en olekaan saanut mitään käsitöitä tehdyksi. Nyt työn alla kahdet villasukat ja tarkoitus olisi aloittaa vaatteiden ompelukin tässä tämän vuoden puolella....toiveajatteluako ;/

Rasmus tänään 6 kk

RASMUS Top 3:
* jalkojen vieminen suuhun
* isoveljen kanssa kikattaminen
* äitin tissi ;)
Meidän pörrön puoli vuotta tuli täyteen kovin räkäisissä tunnelmissa. Kaveri on ensimmäistä kertaa kunnon räkätaudissa....kuumettakin oli. Yöt ovatkin nyt ensimmäistä kertaa meillä olleet levottomat ja tämä mamma on ihan tööt valvomisesta! Huh huh, miten joku voi jaksaa tätä viikko tai kuukausi tolkulla?? Kait sitä jaksaa, kun ei ole muuta vaihtoehtoa.

Muuten meidän kaveri on niin aurinkoinen, että hymyn voimalla tässä mennään :) Hmm, ja osittain tuo levottomuus saattaa johtua hampaistakin, luulen ettei mene enää pitkään kun eka hammas tulee näkymään...mutta tiedä näistä.


Rasmus ei vielä kääntyile, mitä nyt joskus sängyssä. Kovasti yrittää jo eteenpäin ja aina välillä jotain tapahtuukin, mutta enimmäkseen pyöritään paikallaan tai peruutetaan.
Senkin edestä kaveri jokeltaa ja tarinoi...voi sitä asian määrää. Kaikki pitää nähdä, mitä ympärillä tapahtuu. Kaikki tavarat pitää saada suuhun ja auta armias, jos häneltä ottaa jonkun luvattoman tavaran pois, niin johan tulee suuttumus ;))Torstaina on neuvola pitkästä aikaa, niin tietää taas miten kaveri kasvaa. Soseet aloitettiin pari viikkoa sitten ja ne uppoavat kaveriin hyvin. Tähän mennessä maisteltu perunaa, porkkanaa, kukka- ja parsakaalia. Tämän lisäksi jotain hedelmä- ja marjasoseita..nämä selkeästi niitä suosikkeja ;)) omaa maitoa tulee kiitettävästi ja tämän puolesta en ole halunnut hoppuilla soseiden kanssa.

p.s. Isoisoisäkin (vaari näin meidän kesken) vieraili viikko sitten Rasmuksen nimipäivän kunniaksi :)