!

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Haaremit tytölle

Tirlittanin puuvillakankaasta tehdyt haaremihousut ovat joka tytön unelma. Varmasti mukavat ja eivät jää puristamaan mistään. Pohjaväri on lämpimän sininen ja sitä koristaa kaunis kuvio.
Kuminauha vyötäröllä ja lahkeen suissa. 

 Tämä koko passaa n. 86 cm tytön tyllerölle. Menee varmasti niin arjessa kuin juhlassa!
Mahdollisuus tilata eri kokoisena. Muitakin kangasvaihtoehtoja löytyy. Myös pojille kivoja kankaita!


Indian girl haaremit 15 €
Käy kurkkaamassa sivujani, sinne lisään kuvia, kun vain ehdin :)) Sivuille tulossa myös kuvia eri kangasvaihtoehdoista.

Singer 1938 and me

Sain mun työhuoneeseen aarteen vuodelta 1938. Vanha ja kaunis kone, ei ehkä kaikkien mielestä kaunis ;) Kun vielä oppisi sitä käyttämään. Manuaali kun tuppaa jäänyt jollekin vuosikymmenelle :)

Toivotaan, että tämä kaunotar on siis muutakin kuin koristeena. Ainakin siitä olisi apua noihin mun nahkatöihin. Tarkoitus on siis tehdä lisää nahkalaukkuja, niin arkeen kuin juhlaankin. 
 Paljon on ompelutöitä tulossa, kun vaan ehdin niitä koneella surautella. Webbisivut ovat melkein valmiit. Täällä ollaan siis tarmoa täynnä. Ompeluiden ja lasten lisäksi on johonkin väliin ehtinyt tehdä pientä remonttia. Oon tässä parin vuoden aikana oppinut jotenkin ottamaan iisimmin näiden asioiden kanssa. 
En jaksa hötkyillä koko ajan jonkun asian kanssa. Hiljaa hyvä tulee. Tuntuu, että tämä talo ja lapset ovat mua eniten opettaneet. 

Olen oppinut luottamaan itseeni ja siihen, että asiat vaan aina lopulta menevät niin kuin pitääkin.
Niin....ja hyväksyy vain sen, ettei ole täydellinen. Eikä ole aina niin riittävä joka paikkaan. 
Sitä voi olla ihan tyytyväinen kaikessa epätäydellisyydessä.

Vielä on paljon opittavaa tällä matkalla. Mutta sehän on juuri elämän suola. Koskaan ei tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Näillä mietteillä laahustan sängyn pohjalle hiukan flunssaisena, mutta onnellisena.

Niina