!

torstai 7. helmikuuta 2013

Yellow spring

Kevät se vaan on mielessä ja sitä kohti onneksi jo mennään. Lapsilla on vain parit hassut lakanat, joten oli aika tilata heille uudet.
Suosikkiväreihini kuuluvat ehdottomasti keltainen ja oranssi. Kun etsin keltaisella lakanoita, löysin nämä Elefantit ja en voinut vastustaa!
Nuo Kippari-Aapat on myös kivan raikkaan siniset, ehkä sitten toisella kertaa :)

Rasmuksen huoneeseen tulee muutakin keltaista, laitan niistä sitten tänne, kun tulevat postista :)

Sasun huone on kovin kirjava jo senkin puolesta, että seinät ovat vihreät. Sinne ei hirveästi tarvitse enää värejä tuoda, vaikka tyynyt ja verhot ovatkin kirjavia ja värikkäitä. Nuo keltaiset lakanat kuitenkin raikastavat ilmettä huoneessa kuin huoneessa. Ja onhan Sasulla jotain muutakin keltaista siellä.

Rannekoru pussilakanoissa ihanat värit!!
Olohuoneen remontti edistyy hiljalleen. Katto on nyt maalattu kahteen kertaan. Nähtäväksi jää riittääkö tämä vai maalaanko vielä kolmannen kerran. Kun seinät on laitettu näkee parhaiten katon tilanteen.

Kohta lähtee vanhat tapetit seinistä, mutta sitä ennen listat pitää irroittaa. En malttaisi odottaa enää yhtään, niin pitkään olen haaveillut olohuoneen muutoksesta. Vihdoinkin alkaa tapahtua!

Tänään oltiin pihalla mäkeä laskemassa naapureiden kanssa reilut kaksi tuntia. Aivan ihana ilma....ei sada tai tuule tai ole liian kylmä. Illalla vielä hiihtämään, joten tälle päivälle voi vielä tulla raittiin ilman myrkytys ;)

Niina