!

tiistai 25. syyskuuta 2012

Syysunelmaa

Monta projektia taas päällä, syksy on siis täällä ;)
Huonekalujen maalausta, nettisivujen suunnittelua ja tietenkin sitä ompelua. Olen niin iloinen, kun on useampi vaatekappale tekeillä tuttavalle. Toivottavasti tykkää tytön vaatteista!

Kotona ei paljon ehdi sisustella, mutta jotain tunnelmakuvia tähän laitan. Tiedän sen, että kaikkea ei voi saada heti. Asioita joutuu joskus hiukan odottamaan. Ja jotkut asiat yksinkertaisesti menevät toisten edelle.

Tunnelmia ja ajatuksia on paljon päässä.
Tämä syksy on melko varmasti jonkinmoinen käännekohta elämässäni. Tällaista muutosta olen hartaasti toivonut, ja nyt uskon, että tästä voi vielä tulla jotain. Mitään ruusuisia tulevaisuuden kuvia en näe edessäni näiden omien virittelyjeni suhteen. Mutta muuten kovin positiivisin mielin olen. Olen kuitenkin elämässäni oppinut sen, että mitään ei saa, jos ei tee jotain asian eteen...näe vaivaa. Kova työ toivottavasti palkitsee jokaista yrittäjää jossain vaiheessa. Olen valmis taistelemaan unelmani puolesta, sen vain tiedän.

Ikean suloiset kulhot vaaleanpunaisina!

Pihamaan kaunottaret.


Ihanalta ystävältä hauska vedenkeitin!


p.s. Huomenna pääsen espanjankielen alkeistunnille ensimmäistä kertaa. Odotan sitä innolla!! Niin pitkään olen tätäkin suunnitellut ja nyt siihen on tilaisuus :D

Niina