!

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Gudrunista tykkään

Olen jo monta vuotta ihastellut Gudrun Sjödenin vaatteita. En ole kuitenkaan raaskinut ostaa. Hänen vaatteissaan viehättää erityisesti värit ja toiseksi nuo rennot lookit. Vaatteet ovat enimmäkseen väljiä malleiltaan. Niissä on kuitenkin aina joku juju tai muu, mikä tekee niistä uniikit. Pelkästään jo kankaan materiaalit ovat ihania, pellavaa ja puuvillaa.


Tänään ensimmäistä kertaa tilasin pari vaatetta. Saa nähdä, miltä näyttävät luonnossa ja miltä näyttävät mun päällä. Mä kyllä ihailen tuollaista kerrospukeutumista, vaikka en itse osaa ja jaksa yhdistellä. Mä olen tyhjentänyt vaatekaapin ja ullakot vanhoista vaatteista. Suurin osa menee kirpputorille myytäväksi. Jotkut kalliimmat siistimmät vaatteet myyn huutonetissä. Mulla vaan oli liian paljon vaatteita, joita en ole aikoihin pitänyt! On ollut jotenkin todella vapauttavaa ja puhdistavaa :) tämän inventaarion jälkeen. Uusia vaatteita olen pääosin ostanut kirppareilta tai huutonetistä. Olenkin jo muutaman kivan vaatteen saanut tangolle roikkumaan. Mikä parasta, ihan muutamalla eurolla.

Toisin kuin nämä kaksi tilausta. Hameen kanssa pähkäilin pitkään. Pioni oli syötävän herkullinen väriltään. Mutta päädyin silti tuohon ruskeanvihreään "Tumma eukalyptus". Tiedän, että sille on enemmän käyttöä ja menee paremmin talvellakin. Huivin väriä ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Juhannushuivin väri on persimoni. Samassa kuvassa huivin kanssa on myös tuo tilaamani hame. Huivi on saanut värinsä puolesta vaikutteita mitä ilmeisimmin Sharon hedelmästä.... :)-Niina-


Olohuoneen lipasto


Ikean pehmoiset lemmikit pääsivät puujunan kyytiin. Junan on maalannut itse mestari Sasu.
Eipä olisi arvannut tämänkään projektin olevan niin suuritöinen :) 
Lipaston alkuperäinen väri oli tummanruskea ja väri alkoikin jo olemaan aika kulahtanut. 
Kulahtanut ei sinänsä haittaa, mutta puuviilussa se ei välttämättä kaunista itse esinettä ja sen pintaa. 

Joten lipasto sai värikseen kiiltävän mustan. Rottinkiset laatikot huusivat väriä! Mielestäni tähän ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin värikkäät korit :) on muuten aika piristys tuohon olohuoneeseen. Lipaston näkee heti sisään tullessaan, joten sijainti on senkin puolesta kiva.

Vielä kun olisi ne tapetit ja maalit seinillä, niin tulisi itse lipasto paremmin esille.
Korien maalaaminen oli aika työlästä. Kahteen kertaan maalasin ja ehkä olisi kannattanut vielä kolmannen kerran, mutta saa mennä nyt näin. 

Lipasto saa vielä kaverin, jonka maalaustyöt ovat loppusuoralla!