!

torstai 22. maaliskuuta 2012

Piristävä tohtori

Ihan pakko ylistää Dr. Hauschkan tuotteita. Olen niitä nyt käyttänyt muutaman vuoden ja ilman en enää osaa olla. Kosteusvoiteita on tietenkin vähän eri ihoille.

Mulle passaa erinomaisesti perusvoide, mikä on koostumukseltaan aika juokseva. Imeytyy hyvin iholle ja kuten tuote lupaa jokaisessa putelissa, niin antaa sellaisen kivan hehkun kasvoille. Ja koska ihoni on kuiva (hiukan couperosa) etenkin talvella ruusuvoide on omiaan paksun koostumuksensa puolesta. Lisäksi löytyy öljyjä ym. mitä voi sekoittaa perusrasvaan. 

Mutta ihan parasta tohtorilla on tuo värineste ja kosteuttava värivoide! Etenkin näin keväällä iholle kaipaa hiukan lisähehkua ja väriä. Värineste on tosiaan nestemäistä ja on siten helppo levittää iholle, vaikka päivävoiteen kera. Tai jos haluaa peittävämmän, niin meikkivoiteeseen. Kosteuttava värivoide on virkistävä talvella, kun iho todella kaipaa kosteutta. Laitan sitä perusvoiteen lisäksi ja iho pysyy varmasti kosteana koko päivän. Mikä parasta värivoide ihan yksinään antaa heleän sävyn, jos ei jaksa pakkeloida naamaansa enempiä. Ja kaiken lisäksi tuotteet valmistettu luonnon omista raaka-aineista.
Miinusta tulee mun puolesta vain hinnasta, sillä ovat aika tyyriitä. Mutta sitä on valmis maksamaan laadusta tässä kohtaa, kun ikäkin alkaa jo näkymään kasvoilla :))


p.s. mulla on ihan hirvee sisustusvimma.....alla oleva lipasto tulee saamaan uuden ilmeen. Laitanpa sitten kuvan tänne, kun tulee valmista :)
pss. ja on ihan voittaja fiilis, koska portaat on nyt raaputeltu maalista. Työ jatkuu, mutta isoin homma on takana päin!