!

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kevään tuoksua


Voisin vaikka vannoa, että kevään tuoksu tuntuu jo sieraimissa ;D ja tuo aurinko piristää ihanasti! Mä olen niin kesäihminen, että herään aina keväällä talvihorroksesta.
Energiaa tuntuu piisaavan melkein loputtomiin...mulla on varmaan neljä eri näpertelyprojektia tällä hetkellä kesken. Mies jo sanoi, että eikös noi jo riitä, kun rupesin jotain muuta siinä sivussa taas värkkäämään.

On niin ihanaa, kun vihdoinkin pystyy ja jaksaa jotain tehdä. Kun Rasmus syntyi ei ehtinyt tai jaksanut...mutta nyt kun kaveri ei ole enää niin kiinni äidissään, pääsee jo harrastelemaan ihan eri tahtiin.
Laitan projekteista tai näpertelyistä tänne hissukseen kuvia.

Sasun huoneesta otin tyynyistä kuvat, kun ne niin kivasti piristää aina kun huoneeseen menee. Tuon tähtityynyn raaskin vihdoinkin ostaa Eurokankaasta, kun se oli ainakin puolet lähtöhinnasta tippunut. Se on ihan paras! Ja sitten tuo "Sasu" tyynykin pääsi sänkyyn koristamaan, en ole aiemmin raaskinut sitä sinne laittaa. Sasu sai sen lahjaksi Hennalta, joka osaa ja tekee melkein mitä vain käsillään. Nyt tuo tyyny oli ihan pakko laittaa paraati paikalle, kun on niin suloisen syötävä.