!

tiistai 11. joulukuuta 2012

P niin kuin Piparkakkutalo

Tämäkin joulun traditio on nyt sitten tehty :) Eilen mies leikkasi osat ja paistoi ne lasten kanssa. Tänään sitten sain tönön kasaan pienellä säädöllä.


Mökkihän siitä tuli, mutta saldona koko askartelusta mulla kaksi sormea palanut :( jonkin verran kuumaa on tuo sulanut sokeri! Lapset saivat sitten mielensä mukaan koristella itse komeuden.
Talon seinät ja katto ovat hieman kärsineet ehkä mun kömpelyydestä :) halkeamia siellä täällä, mutta onneksi vielä sain sokerilla kasaan. Olisi ollut lapsille aika kova pettymys, jos olisi jäänyt tekemättä, huh!Nyt sitten on koristetta ja niitä halkeamia ja kuten Sasu sanoi, niin se on vanhan näköinen....niin kuin meidänkin talo. Valkoinen koristetahna olisi ollut kiva, mutta kyllä nää punasetkin käy :)Joululahjojen metsästys on onneksi tuottanut tulosta ja jotain omatekemiäkin alkaa pian valmistua. Kyllä se varmaan tästä vielä. Joulukortit jos saisi postiin, niin hyvä tulee. Täällä etelessä on saatu nauttia lumesta ja lisää vain tulee. Iltapäivällä taitaa lumityöt kutsua. 

p.s.  Meillä jouluksi toivottavasti tulossa jotain ihanaa....kotiin! Siitä sitten enemmän kun kuviot selvät ;)

p.s.s. Tirlittanin peppimekko on saanut paljon huomiota osakseen. Kun ensimmäinen kappale myytiin, niin 
tein nyt vastaavan mekon/tunikan...käy kurkkaamassa: http://www.tirlittan.fi/page27.html

Niina