!

tiistai 6. syyskuuta 2011

Bollywood pants

Sain kuulla tänään vähän masentavia uutisia :(( yritän nyt vaan sulatella asiaa ja mietin miten tästä eteenpäin!! Mies tuli onneksi tänään hiukan aiemmin kotiin ja mä aloin sit heti ompelee :)
tai no mä tein kaavat yksistä housuista, jotka ostin kesällä Rasmukselle. Ne housut oli hiukan pienet heti alkuun ja silloin jo päätin, että teen niihin kaavat...jotta ei tartte ostaa samoja (kalliita!) housuja isompana.

Lopputulokseen siis erittäinen tyytyväinen ja kokokin sopii nyt poijjaalle hyvin. Kaavojen tekoon ja ompeluun sain tuhlattua aikaa n.3 h. Laitan kuvaa vielä housut jalassa....kun ei tosta kuvasta ota sitten mitään selkoa. Mutta ovat sellaiset haaremipökät kuiteski.....

Zumbaa ja ompelutöitä

Mä pääsin vihdoinkin kokeilemaan ensimmäistä kertaa jo niin pitkään täällä Suomessakin kaikkien lemppari liikuntaa Zumbaa. Ja voin sanoa, että tykkäsin....ihan jo pelkästään musiikin takia, kun toi latino vaan iskee muhun. Mä kävin joskus Reggatonessa, joka on sekoitus erilaisia latinotansseja ja tykkäsin siitäkin. Tosin se oli hiukan rankempaa jo liikkeiden puolesta. En tykännyt niin paljon, kun tuntui, että keskittyi liikaa liikkeiden muistamiseen ja hallintaan. Tässä zumbassa ei tullut sitä tunnetta, että pitäisi osata just tai muuten pingottaa. Sitä vaan meni mukana ja ohjaajakin oli niin kiva!! Varmasti aina ohjaajalla suuri merkitys. Aikomus olisi siis käydä aina silloin tällöin tanssahtelemassa....kun ehtii :)

Ja mä sain sitten valmiiksi pari tyttöjen mekkoa. Toisen aloitin jo kevättalvella. Tämä olisi ollutkin jo varmaan valmis, mutta ompelukoneesta puuttui napinläpi osa, mikä se sitten nimeltään onkin!? Tämä "Kurpitsa tunika" nyt odottaa sitä oikeaa pienokaista (koko 86-92)...kun ei ole ihan perusmekko, niin ei kaikki tykkää. Tää on sellainen hauska malli ja kiva kuosi. Ei liian räikeät värit ja ekstraa antaa noi napit (maissi ja kurpitsa aiheiset). Niin passeli juuri tähän syksyyn tällä kuosilla.
Lisäksi tein sitten tuon toisen mekon kaverin IHANALLE tytölle, joka nyt 2 vuotta. Kankaan olin ostanut jo keväällä, mutta vasta nyt innostuin tekemään. Kyllä neiti näytti pitävän mekosta, kun sitä sitten kokeiltiin päälle :D niin söpö pakkaus hän kyllä on!

Taidan tehdä lisää noita "liivimekkoja", kun on niin passeli ja helppo malli tehdä.

Sievät kukkanapit kruunaa mekon :)
Nyt hetkeksi sohvalle, kun molemmat pojat nukkuu ja ulkona sataa. Taidan vaan istahtaa ja kuunnella sateen ropinaa.....