!

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Lomailua


Johan sai remppahommat hetken tauon, kun maanantaina lähettiin tuttavaperheen kanssa Himoksen rinteitä ihastelemaan. Kokonaiset viisi päivää vietettiin rinteissä tai rinteiden juurella...aurinko lämmitti ihanasti. Nyt tuntuu, että akut on taas ladattu tällä mammalla....valohoito piristi kummasti.

Sasu uskaltautui myös mäkeen suksilla äiteen kanssa ja että oli mukavaa. Itekin kävin laskemassa miehen kanssa yhtenä päivänä...mitä lie edellisestä kerrasta, lähes 10 vuotta! Tuttava perheellä on melko saman ikäinen poika kuin meidän Sasu ja pojat saivatkin sitten leikkiä toistensa kanssa kyllästymiseen asti. Muutaman päivän ero voi ollakin ihan kiva tähän väliin ;D vaikka Sasu tuumasi heti lähtiessä, että koska näkee Samulin. Kotona sanoi, että nukutaan yksi yö ja sitten mennään taas mökille...että sillai.

K:n kanssa käytiin hiihtämässä rinteiden päällä menevällä ladulla ja seuraavana päivänä jäällä. Mökki oli sijainniltaan kiva, hiukan isompi olisi voinut olla...mutta mukavasti siihen mahduttiin 8 henkeä. Mökissä kun ei juurikaan tullut vietettyä aikaa. Kiitos K teidän perheelle, oli aivan mahtava reissu :D ja seuraavaksi sitten sinne Alpeille ;)

Rasmus sai tuolla viikolla uuden hampin ja sitä sitten huudettiin ekana yönä, huoh! Kaveri on muutes oppinut taputtamaan ja minähän taputan joka välissä. Syödessä, itkiessä....nukkuessa ;D
mitäs muuta....rempoista sen verran, että eteisen lattian sain kertaalleen lakattua ja lakka loppui. Kyseistä lakkaa ei sitten saakaan mistä vaan...täytyy siis lähteä hakemaan samaisesta liikkeestä, josta ensimmäisen ostin. Toiveena on nyt saada lattia valmiiksi huomenna. Katsotaan miten käy...olikin vähän ikävä näitä remppoja :)