!

perjantai 23. huhtikuuta 2010

Lapset vilistää vieläkin silmissä!

Tänään oltiin Lapsimessuilla ja vaikka sinne aamusta meni, niin pian oli halli täynnä menoa! Mahan kanssa hiukan tuntui raskaalta, mutta 4 h vierähti äkkiä.
Nyt tasan 38 raskausviikot täynnä ja synnytys käy tuon tuosta mielessä. Siinä juuri ennen lähtöä huomasimme tiskin, jossa Doulat esittäytyvät. No mähän mietin tossa muutama päivä sitten, että olisi kiva nyt toisessa synnytyksessä miehen lisäksi saada tuollainen doula mukaan. Nyt kun vähän tietää, mitä haluaa ja voi odottaa. Toivon siis hartaasti, että synnytys lähtisi ihan itekseen käyntiin ja voisi kokeilla ammetta ja mahdollisesti synnyttää esim. pallilla.

Juttelin doulan kanssa ja meillä heti ensiviikolla tapaaminen siten, että mies tietenkin mukaan sinne. Hiukan jännittää, miten sitä jaksaa vieraan ihmisen siihen avuksi ottaa...mutta uskon, että ehdimme tässä pari kertaan nähdä, jos tyyppi ei nyt sitten jo ota varastolähtöä hiukan etuajassa.

Muuten olen jaksanut paria flunssaa lukuunottamatta tosi energisesti ja kotona jatkanut ompeluita ja maalannut ovia ym. kivaa. Kevät alkaa jo olla pitkällä ja tunnelmat on aika hyvät, kun tietää kesän olevan vielä edessä.
Toukokuun lopussa meille sitten tulee lauma sukulaisia ruottinmaalta....saas nähä miten sitä jaksaa siinä pienen käärön kanssa. En aio ressata ja hyysätä heitä, onneksi yhdessä kokkaaminen on kivaa!!