!

torstai 28. helmikuuta 2013

Päivien viemää

Ainakin näin kevättalvella tuntuu, että aika kuluu siivillä. Päivät ja viikot vaihtuvat niin vauhdilla, että aina ei edes muista mikä viikonpäivä menossa :)

Kotona vain värit lisääntyvät ja etenkin vihreät kasvit. Jamie Oliverin kotona kokkausohjelman innoittamana kotiin ostettiin nippu yrttejä. Mulla oli yksi Ikeasta ostettu maljakko, josta tuli mainio "ruukku" yrtille. Piti hakea Ikeasta lisää ja halavalla lähti!!
Elmeriäkin kiinnosti kovasti nuo yrtit...minttua jo melkein maisteltiin ;)Viikon aikana on ehditty ulkoilla sopivasti.
Pääsin jopa ensimmäistä kertaa hiihtämään....tämäkin reissu jäi vähän lyhyeksi, kun tämä blondi meni ja eksyi :( ei siitä sen enempää, mutta ihan kyydillä sitten kotiin tulin ;D kiitos vielä kyydistä!

Kokeilin myös ensimmäistä kertaa lumikenkäkävelyä. Pääsin testailemaan huippukuntoisten kavereiden saattelemana ja aika rankkaa oli ja mä kun halusin pysyä niiden kavereiden perässä ;) ihan hauska kokemus tuo oli, vaikka ei siitä ihan harrastusta tule.


 Olohuoneen remontti on edistynyt kiitettävästi. Uuden projektinkin aloitin, niiden monien muiden ohella. Siitä sitten enemmän, kun joskus valmistuu.


Ikeasta lähti mukaan myös värikkäät lyhdyt...pitkään niitä olin jo kuolannut. Ne saavat kunnia paikan uuden olohuoneen ikkunalaudoilla :)


Ompelutöitä on riittänyt, liekö kaikki ihmiset heränneet talviuniltaan. Keväällä kaivetaan vanhoja vaatteita esiin ja huomataan, että hyvää ei kannata heittää pois. Sellaista ompelukorjausta olen tehnyt nyt paljon.

Ja mikä oli kiva yllätys, mun ensimmäinen asiakas ilmestyi eilen oven taakse ja toi taas uusia verhoja ommeltavaksi. Kivalta tuntui, kun palasi jo nyt uusien ompeluksien kanssa :)Ensiviikolla miehellä loma ja jotain pientä kivaa tekemistä on suunnitteilla. Lauantaina ensin vähän sähköhommia sukulaisten luona ja uuden mekon sovitusta ;)

********

Aurinkoista viikon jatkoa
Niina