!

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Rasmus 11 kk


Niin tuo nuorimmainen on pian vuoden! Mun on pakko laittaa tänne pojista kuva, kun pärryyttelivät autoilla menemään pitkin lattiaa...siis molemmat ja tuo meidän piskuinen...siis vastahan se oli sellainen käärö. Se päristää ja ajeluttaa autoa taitavasti, kuin veljensä ;)
Muutenkin nyt hän tahtoo mennä isojen mukana ja ruokapöydässä nauretaan samoille jutuille...ollaan niin mukana kaikessa.
Rammun kanssa menee muutenkin nyt mukavasti. On jo pitkään nukkunut yönsä lähes heräämättä, mitä nyt hampeja tehdessä yö saattaa mennä levottomaksi. Muskarissa on kivaa, kun kaveri tykkää ja on messissä. Tukea vasten kävellään.....josko viimeistään kesällä kävelee. Eipä niihin ensiaskeliin ole kiire, mamma vaan tykkäisi ulkoilla kävelevän taapiksen kanssa ;D mutta kaikki aikanaan. Niin ja yläkertaan menevät rappuset on nyt ihan must. Sinne kun pääsee kiipeämään, hihkuu ja kiljuu onnesta.

Mihinkäs tässä olisi kiire. IHANAA tämä kiireettömyys. Mihinkään en tätä juuri nyt vaihtaisi. Pienten lasten kanssa arki voi olla leppoisaa. Mutta kyllä sitä tunteiden kanssa mennään sellaista vuoristorataa, ja tarkoitan niitä omia tuntemuksia. Oma aika kun on aina kortilla. Omat askareet tai harrastukset tulevat sitten kun jos ehtii. Lapset menee kaiken edelle. Niin se on ja tämä on sitä taviksen arkea....nyt on nyt ja ihan huomaamatta alkaa taas muut arjen haasteet. Nautin siitä mitä meillä on, enkä halua ajatella, että mitä jos sitten joskus jos jotain sitten ehkä =)