!

tiistai 20. syyskuuta 2011

Pientä askartelua

Tänään päätin kokeilla Kinuskikissan mustikkapiirakkaa ja nam...kyllä on mehukasta ja niin herkkua! Nyt on massut mulla ja esikolla pullollaan :)
http://www.kinuskikissa.fi/vanilja-mustikkapiirakka/

Mun täytyi saada johonkin talteen meidän 4-vuotiaan piirroksia. Hänellä on nyt joku luova kausi meneillään, kun jatkuvalla syötöllä tulee piirustuksia :) ja mielestäni vielä melko skarppeja pienen pojan kädestä ja HUOM! äiteellä ei ole mitään piirtämisen lahjoja!!

Tässä vasemmalla ylhäällä avaruus. Alla avaruusalus. Oikealla banaanipuu :)

Hmm....tässä puu, aurinko ja talo...


Tämä kuva on piirretty jonkun suosikkisarjan innoittamana...olisikohan ollut "Töötti ja Pulteri". Kuvassa Töötti ja rapu. Rapu seikkaili ainakin kyseissä jaksossa :)
Sain eilen valmiiksi villasukat, vaikka jo luulin, ettei musta ole niiden tekijäksi. Taisin viime vuonna värkätä yhdet ja kun ne jotenkin epäonnistui tai niistä tuli karseen näköiset...olin luovuttaa.
Päätin kuitenkin vielä yrittää kunnon sukkalangalla (7 veljestä) ja kun näin Hennalla tuon Sateenkaaren värin, ja ei voinut muuta kuin toimeen ryhtyä. Nyt on jo tekeillä pojille omat sukat ja jos miehuudellekin samanlaiset vielä.
Mukavaa iltapuhdetta totta tosin ;D

Ei kommentteja: