!

maanantai 2. elokuuta 2010

REMONTTIMIES



Sasu on niin innokas auttamaan kaikessa äitiä ja iskää. Sasu sitten tuumasi näin, kun pyysin mukaan auttamaan pyykin kanssa. Äiti olet rakas ja isi on rakas, mutta mä haluan nyt mennä isin luo, äiti olet rakas! Toinen aina niin haluaa, että me varmasti tiedetään, että hän rakastaa molempia.
Tänä kesänä Sasu on tehnyt paljon ”remppa hommia”. Olemme remontoineet taloa jo jonkun verran mm. ullakko eristetty, yksi seinän palkki vaihdettu ja terassin tekeminen vielä tekeillä.


Sasu on saanut auttaa kaikessa, kun niin rakastaa työkaluja. Hän osaa nyt sitten naulata taitavasti ja ruuvata ruuvinvääntimellä. Lisäksi isän avustuksella sahataan. On auttanut terassirempassa naulapoikana ja kiristellyt muttereita. Hän jaksaisi loputtomiin tehdä näitä töitä. Mökillä sitten rupesivat iskän kanssa taas lautoja naulaamaan ja kun kysyin, että mitäs te nyt teette, niin poika siihen vastasi, että se on äiti salaisuus. Näet sitten kun on valmis! Ja niin äiti sai sitten iiiison kukkalaatikon. Kyllä äitee on nyt ilostunut. Jos olemme joskus surullisen näköisiä tai Sasu tekee jotain kepposia, niin poika aina sanoo ”Äiti ilostu!” ja siinä ei sitten voi kuin hymyillä ;))


Lisäksi Sasu on oppinut hienosti potkulautailemaan, sai serkkupojan äiteen vanhan lainaksi.
Tämä kesä on varmasti yksi parhaimmista, kun saan olla Sasun kanssa ja kokea kaikki hyvät (ja huonot) hetket yhdessä!!! Poika niin nauttiin kotona olosta, vaikka välillä kaipaa perhepäivähoitoon parhaan kamunsa Onnin lúokse leikkimään. No pääsee sinne taas tällä viikolla koko päiväksi leikkimään!

Syyskuussa alkaa kerho, joka on ti ja to klo 9-12. Iskä vie ja mä sitten haen. Kerho on reilun kilometrin päässä Huvikummun päiväkodissa.
Mutta onneksi on vielä kesää jäljellä.

Laitan tähän vielä aivan sulostuttavan kuvan serkuksista Rasmuksen ristiäispäivänä...kiitos Henna, kun olit kuvaajana!!! Aivan loistava otos, halit!
p.s. mulla myös hyvä kuva, jossa N mukana...mutta sitä ei varmaan kannate täällä julkaista. Saat sitten cd:lle...niin ja ne hääkuvat myös ;))

1 kommentti:

Henna/Koti asemalla kirjoitti...

Voi,suloinen Sasu.:)
Eipä mitään, toivottavasti kuvat oli hyviä, räpsin vaan nopeasti joka tilanteesta kuvia.:D