!

perjantai 7. toukokuuta 2010

Pörrön ensimmäiset päivät

Maanantaina 3.5. kotiuduttiin ja eka yö menikin tissitellessä 1-2 tunnin välein. Seuraava päivä meni ihmetellessä; imetys ja nukkumaan aika tasan 2 tunnin välein. Seuraavana yönä en sitten lähtenyt kaveria herättelemään ja nukkuikin 5 tuntia yöllä putkeen. Välissä imetys ja koko perhe nukkui onnellisesti klo 8.30.

Kolmaskin yö meni yhtä ihanasti ja päivällä jaksoi touhuta. Ulkona aurinko paistoi, joten lähdimme koko perhe pihalle. Kaveri olisikin nukkunut ties kuinka pitkään, mutta rinnat oli sitä mieltä, että nyt sitten pitää tyhjentää ;) niin sitä maitoa tulee enemmän kuin tarvis. Mutta hyvä niin, eipä tarvitse imetystä ressata. Kun kaveri on heti maaimaan tullessaan ottanut sellaisen asenteen, että tissiä imetään, vaikka mikä olisi!

Kaveri on kyllä valloittanut vanhemmat täysin. Pitkät silmäripset ja pitkä tumma tukka. Vielä ainakin on niin tyytyväinen kaveri....niin niitä vatsavaivoja, niitä varmaan tulee...ainakin pikkasen. Täytyy myöntää, että ehkä sitä osaa tämän toisen kanssa nauttia vauva-arjesta vielä enemmän. Sitä osaa ottaa rennommin ja muutenkin tietää, että jokaisesta päivästä pitää ottaa kaikki irti :))

Nimimerkillä: Synnytyshouroinen mamma

Ei kommentteja: